RE: Školske tašne (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Od đačića do đaka

Poruka

vonavoj -> RE: Školske tašne (29.7.2020 22:48:50)

Emice,tako da..kod nas kad imaju 5 casova,torba bude kao tuc,u proseku 2 knjige i sveska po predmetu....plus voda,pernica,uzina..

flamingos -> RE: Školske tašne (29.7.2020 22:51:34)

Da,Von,kod nas je tako.Lep je i vaš ranac.👍❤

ivaMark -> RE: Školske tašne (29.7.2020 23:06:53)

J u prvom razredu je nosila samo knjigu kuci, tj radnu svesku ako u skoli ne zavrsi to sto su tog dana radili i pernicu..ako nema toga-ne nose torbe...Petkom ponesu sve i ponedeljkom vrate. Flasa za vodu im stoji u skoli, hranu ne nose...

Sanjalicaaa -> RE: Školske tašne (15.8.2020 10:21:39)

Gde da gledam skolske torbe? 

I da li osim torbe za 1. Septembar treba da spremim jos nesto? Ili da ne kupujem nista dok ne podje u skolu. 

Ivanka 75 -> RE: Školske tašne (15.8.2020 10:31:29)

Sanjalice, najbolje da povedes dete u kupovinu torbe. Da ne kupis preveliku pa da se spusti previse i da ne moze da hoda lepo.

Tregeri torbe treba da budu skroz zategnuti da bi torba bila podignuta skoro do vrata i da ne visi ispod guze. Ako su predugacki dete se pod teretim naginje napred sto ne valja. 
Sve zavisi od visine deteta. 

branki* -> RE: Školske tašne (15.8.2020 11:31:42)

U knjizarama imas.najbolje je tad 1.septembra,reci cw uciteljica sta treba sve..mada,ako imas zelju i volju,pernica uvek treba,par svezaka u linijama,kvadraticima,prazna..bojice,flomasteri,vodene..

Ivanka 75 -> RE: Školske tašne (15.8.2020 13:50:06)

Ja sad kontam sta smo mi dokupili za 1. razred.

Podlogu za sto za likovno (ja isekla šarenu mušemu, jos uvek je nosi), čaša za vodu za likovno, ako im ne daju školske, četkice za vodene boje, kesa za blok, kutija za užinu i flašica za vodu. 

flamingos -> RE: Školske tašne (15.8.2020 14:40:42)

Ivanka,jasam joj u knjižari kupila podlogu za  likovno,super je,a nije bila skupa.Imaće je i za ovu godinu.

Da Sanjalice,najbolje sa učiteljicom da vidite,ali svakako vam treba pernica,bojice,flonaasteri...

Misha i Ljisha -> RE: Školske tašne (15.8.2020 21:43:02)

Sanjalice nista osim torbe ne kupuj i ko sto kaze Ivanka torby obavezno s detetom. 

Npr mi nismo kupovali blok za crtanje niti nam je trebala prazna sveska i uciteljica je zahtevala sve sveske tvrdognpoveza. Dve na kvadratice i jedny na SIROKE linije. Ne na.one uskeni siroke vec samo siroke. Tako da kod svake yciteljice je razlicito

IvanaSK RR -> RE: Školske tašne (16.8.2020 9:19:00)

Mozes da kupis ranac i pernicu sa bojicama. Nama su trebale sveske sa tvrdim povezom,velika sa uskim i sirokim linijama i dve u kvadratice. Ostale male. Sveske i te sitnice koje kaze uciteljica kupis na početku školske godine.

Sanjica26 RR -> RE: Školske tašne (17.8.2020 10:32:54)

Sanjalice, slažem se sa Ivanom. Povedi dete sa sobom i ranac da izabere i proba. Bojice i jednu obicnu olovku. Recice vam uciteljica sta vam sve treba.

dunja RR -> RE: Školske tašne (22.7.2021 22:50:23)

Da li su anatomski isto što i ergonomski?

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ovde u Jumbu nema anatomskih ranaca.

dunja RR -> RE: Školske tašne (22.7.2021 22:54:01)

Da li je bitna dimenzija?
Koji tip ranaca da gledam od ovih, molim vas za savet KLIK

Ana RR -> RE: Školske tašne (22.7.2021 23:25:28)

Dunja, što lakši, ako mene pitaš. Mnogo knjiga nose, a još ako je i ranac težak pa to je haos. Markov prvi ranac je bio od čvršćeg materijala kako se knjige ne bi gužvale, ali nisam uopšte gledala da li je anatomski ili šta već. Tek je sad pred kraj 3.razreda počeo sam da ide, do tada smo ga mi vozili tako da ranac nije vukao sam.

Tiziana -> RE: Školske tašne (23.7.2021 0:09:39)

Salazem se sa Anom.

Jos je moj savet da ima onu teleskopslu rucku da moze fino da ga vuce. 

dunja RR -> RE: Školske tašne (23.7.2021 0:33:27)

Hvala Anči, dobiće ranac od ujaka, i dolaze u obzir samo sa ovog linka koji sam vam poslala, a trebamo što pre da odaberemo jer se rasprodaju. Ono što znam je da su kvalitetni. Ja ću poslati bratu par linkova ranaca koji nam se dopadaju, pa će od tih nekoliko on odabrati najbolji.
Videću da li piše negde težina. Mi ćemo ga voditi i nositi isto sigurno bar prva dva razreda.

Hvala Tizi, misliš na točkiće ili je ta ručka nešto drugo?
Videla sam na ovom sajtu i te sa točkićima.

flamingos -> RE: Školske tašne (23.7.2021 7:47:04)

Dunja,savetujem ti pulas ranac.Odličan je.Garancija dve dodine.Anđela ga je tri godine nosila i kao nov je.❤

Tiziana -> RE: Školske tašne (23.7.2021 8:42:03)

Mislim na tockice i rucku koja izlazi iz ranca i podesava se visina rucke. 
Takodje mislim da mora da bude cvrsci u suprotnom od knjiga popuca po savovima. Tako smo cerki kupili u Spaniji, tj ona je birala, tetka da kupi. Ja sam jos u radnji apelovala da mislim da nece da izdrzi, ali dzaba, bile su obe navalile. Naravno iscepao se jos u prvom poluhodistu prvog razreda. Nakon toga smo kupili cvrsci, sa tom drskom, koji moze i na ledja ako treba, vise smo ga malo platili, evo kao netaknut je. 
Sin je isto u prvom dobio cvrsci ranac, ali on se stavljao na one tockice. Cela ta konstrukcija se brzo razdrndala i vec u trecem razredu je nosio na ledjima. Ali ranac je nosio  pune 4 godine.  U 5.je dobio novi.. 
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Hvala Anči, dobiće ranac od ujaka, i dolaze u obzir samo sa ovog linka koji sam vam poslala, a trebamo što pre da odaberemo jer se rasprodaju. Ono što znam je da su kvalitetni. Ja ću poslati bratu par linkova ranaca koji nam se dopadaju, pa će od tih nekoliko on odabrati najbolji.
Videću da li piše negde težina. Mi ćemo ga voditi i nositi isto sigurno bar prva dva razreda.

Hvala Tizi, misliš na točkiće ili je ta ručka nešto drugo?
Videla sam na ovom sajtu i te sa točkićima.

Tiziana -> RE: Školske tašne (23.7.2021 8:43:53)

I da, mislim da ne trebas da se zamaras time da li je ergonomski ili ne. Kad stavi pet tona knjiga, nista ne pomaze! 

dddaca -> RE: Školske tašne (23.7.2021 8:47:58)

I ja sam mislila da je bolje da ranac bude cvrsci. Nije mi uopste palo na pamet da zbog toga dobija na tezini.

Sanjica26 RR -> RE: Školske tašne (23.7.2021 10:57:39)

Rucka sa tockicima. Pogresili smo sto to nismo kupili deci. T bi trebalo danuzmemo, jer ce joj u petom biti jos teži ranac

IvanaSK RR -> RE: Školske tašne (23.7.2021 11:38:36)

Moj sin nije hteo nikako taj sa ruckom i tockicima. Izgleda da ga je bilo sramota 😁. Ako ce neko nositi ranac prvih godinu, dve onda se i ne treba opterecivati mnogo. 

medamisko -> RE: Školske tašne (23.7.2021 11:53:53)

Moj sin je nosio ranac.

flamingos -> RE: Školske tašne (23.7.2021 13:18:35)

Moj sin nije hteo nikako taj sa ruckom i tockicima. Izgleda da ga je bilo sramota 😁. Ako ce neko nositi ranac prvih godinu, dve onda se i ne treba opterecivati mnogo. 

Ni Anđela nije htela taj sa točkićima.Gledam vuku deca,pa ne znasš da li he gore da nosi na leđilma ili da onako vuče.🙄

Sanjica26 RR -> RE: Školske tašne (23.7.2021 13:27:11)

T nije sramota. Bas želi. Meni je to zaista super opcija  i bas mi je slatko. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>