Tiziana -> RE: Školske tašne (23.7.2021 8:42:03)
|
Mislim na tockice i rucku koja izlazi iz ranca i podesava se visina rucke. Takodje mislim da mora da bude cvrsci u suprotnom od knjiga popuca po savovima. Tako smo cerki kupili u Spaniji, tj ona je birala, tetka da kupi. Ja sam jos u radnji apelovala da mislim da nece da izdrzi, ali dzaba, bile su obe navalile. Naravno iscepao se jos u prvom poluhodistu prvog razreda. Nakon toga smo kupili cvrsci, sa tom drskom, koji moze i na ledja ako treba, vise smo ga malo platili, evo kao netaknut je. Sin je isto u prvom dobio cvrsci ranac, ali on se stavljao na one tockice. Cela ta konstrukcija se brzo razdrndala i vec u trecem razredu je nosio na ledjima. Ali ranac je nosio pune 4 godine. U 5.je dobio novi.. IZVORNA PORUKA: dunja RR Hvala Anči, dobiće ranac od ujaka, i dolaze u obzir samo sa ovog linka koji sam vam poslala, a trebamo što pre da odaberemo jer se rasprodaju. Ono što znam je da su kvalitetni. Ja ću poslati bratu par linkova ranaca koji nam se dopadaju, pa će od tih nekoliko on odabrati najbolji. Videću da li piše negde težina. Mi ćemo ga voditi i nositi isto sigurno bar prva dva razreda. Hvala Tizi, misliš na točkiće ili je ta ručka nešto drugo? Videla sam na ovom sajtu i te sa točkićima.
|
|
|
|