jovicaa -> RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo (21.10.2013 20:49:51)
|
i ja sam mislila da je pir nesto drugo[sm=smiley36.gif] adulence tako cemo i mi od sad, vec smo krenuli to da praktikujemo, samo sto mu ja izvadim pre nego sto zacinim, ali opet mu ponekad i dalje kuvam posebno. ako mi jedemo nesto przeno i to. sutra sam rekla sveki da mu ne kuva posebno(ja sam na faksu) nego da izvadi grasak pre zacina za njega... jao ja nesto taj avokado ne dajem deci, ne znam ni sama zasto.. moram da im kupim, mada sumnjam da bi jeli, mozda bi maksim sa bananom malo pojeo... probacu. meni je nekako avokado kao mast, ne svidja mi se. maksim je danas konnnnnnacnoooooooooooo ponovo jeo, ne neku ne znam kakvu kolciinu, ali rucao je... pao mi je kamen sa srca, vec smo se skoro uputili kod pedijatra.. izgleda da ga je bolelo grlo, i da zato nije jeo, danas je dobio kao neki slajm u grlu, verovatno je to sazrelo, pa zato opet jede.. ja sam obrisala fejsbuk profil i nisam vise ni u kakvim grupama i glupostima, i nemam 5 000 prijatelja, i zivot mi je lepsi bez opterecivanja fejsbukom
|
|
|
|