Misha i Ljisha -> RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo (17.10.2013 20:37:45)
|
evo ja sam mojoj pravila belu corbu. Izdinstala sam crni luk na puteru, dodala sargarepicu, zelen, celer i persun i pilece belo meso (koje sam prethodno na blic prokuvala) i dinstala tako zajedno, ubacila sam cak jedan list lovora i dva zrna bibera, onda sam nalila vode i ubacila brokoli i krompir. Malo sam osolila i dodala persunov list. (ja nemam problem sa soli ionako jako malo solim da mm stalno dosoljava kao ludak). Kad se zavrsilo procedila sam (izvadila biber i lovor) i dala joj corbicu u koju sam stavila malo pavlake a povrce i meso sam joj iznjecila. Jako je bilo ukusno a posto sam pravila vecu kolicinu i mm i ja smo jeli. Eto danas sam napisala sta sam pravila i iskreno to bih i ja jela za obrok, meso , pire i salata. Sta ces bolje od toga??? Nemoj da mu blendiras vise, ja cak mislim sto im je na tanjiru zanimljivije to im je lepse[sm=smiley36.gif] a ako nesto mogu sami onda su bas bitni i ruckaju. Dunji za dorucak dam kiflice i ona sam rucka cak je ni ne gledam ili proju i slicno.
|
|
|
|