Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 1.3.2019 18:33:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pita mene mm sta ja imam protiv plazme😂 u fazonu sto mu ne dam. Ja mu dam petit. D nije prijala plazma i do trece godine je nije jela. Pa mi ostadose traume valjda. Ma samo da doguramo do stadijuma da jede bar dorucak sa nama.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 1.3.2019 18:47:23
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja sam dala kao posnu,ona mi je manje slatka..a i moje vole zlatni pek,ne plazmu.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 1.3.2019 19:50:46
|
|
|
|
Maraj
|
Ni ja nisam imala naviku da L dajem plazmu. Davala sam mu ponekad petit beure keks. On je tanji od plazme pa ga bebe "bolje" savladaju. A sto se plazme tice, L mi se jednom davio sa plazmom. Bila sam u C&A radnji , on u kolicima ja izmedju rafova, i samo vidim on se davi....uzas jedan...jedva sam ga iz kolica izvukla... Von mozes zumance i sa palentom.
< Poruku je uredio Maraj -- 1.3.2019 19:51:23 >
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 1.3.2019 20:01:08
|
|
|
|
vonavoj
|
Maraj,dajem za rucak spanac/blitvu, zumance i palentu.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 1.3.2019 21:57:20
|
|
|
|
Rosita
|
U pravu si maraj, plazma je teška za bebe, debela je i čvrsta. Pre je svislajon imao neke lepe tanke keksiće.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 12.3.2019 14:56:18
|
|
|
|
pari
|
Ja cu ove nedelje zavrsiti sa uvodjenjem zumanceta. Da li da odmah posle toga krenem sa belancetom? Kako ste vi?
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 12.3.2019 14:57:09
|
|
|
|
vonavoj
|
Nisam jos belance. A jede celo zumance.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 12.3.2019 15:05:04
|
|
|
|
Rosita
|
Pari, nisam baš odmah ali sam dopuštala ubrzo u tragovima. Sa 11 sam mu dala. Jedan dan pola, drugi celo.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 12.3.2019 15:05:08
|
|
|
|
pari
|
Ne znam ni sama...mislim da cu odmah uvoditi polako belance...isto 1/8 prvo pa cu videti... Nije imala reakciju do sad ni na sta...
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 12.3.2019 18:33:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Cak sam i ja P davala neka jela gde nisam odvajala zumance i belance. Ali samo jaje celo nije jos jeo. Mi smo i dalje spori
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 13.3.2019 13:20:35
|
|
|
|
Rosita
|
Ljiso, i teko smo starijima davali belance sa 11+, niste spori. Eto ja sam i N dala sa 11. Njemu sam jedino ranije citruse i evo badem. Kupila sam danas orah pa cu mu dati verovatno prekosutra, sutra nam je dan ispomeran. Pripremam ga za rodjendansku tortu
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 15.3.2019 14:53:09
|
|
|
|
Rosita
|
Danas orah sa prosom, jabukom i cimetom 👌
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 15.3.2019 14:56:16
|
|
|
|
Maraj
|
Ijao rosi i ja bi tu tvoju '' pripremu za tortu". Inace i ja S dala narandzu. Trazila mi. I vec par dana je jede, nema reakcije. Juce je napunila 8 meseci. Al sve ste mi u ovoj temi, pa i ja pisem ovde
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 15.3.2019 14:57:40
|
|
|
|
Maraj
|
Nego,ja S krenula ove nedelje sa zumancem. Jeste li se strogo pridrzavale jedne nedelje osmina, pa sledece cetvrtina.... ili ste malo "pozurivale"? Nervira me ovo "sakacenje" zumanca
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 15.3.2019 15:04:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Iskreno sa drugim detetom sam bila opustenija, pa nisam toliko sakatila žumance Prve nedelje sam dala jednu osminu, a vec sledece nedelje celo zumance
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 15.3.2019 15:21:11
|
|
|
|
Rosita
|
Ja sam počela od četvrtine. Tri dana četvrtina, jedan pauza. Tri polovina, jedan pauza. I onda celo.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 15.3.2019 15:42:55
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Iskreno sa drugim detetom sam bila opustenija, pa nisam toliko sakatila žumance Prve nedelje sam dala jednu osminu, a vec sledece nedelje celo zumance I jaaaa haha
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 15.3.2019 16:13:58
|
|
|
|
pari
|
Ja sam streberka 🙂 1/8 tokom 2 dana pa pauza 2 dana pa 1/4 itd...
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 15.3.2019 16:27:31
|
|
|
|
Sanidej
|
Mi smo zumance batalili, povracala je bebana od njega i to ne odmah nakon uvodjenja vec kasnije.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 15.3.2019 17:06:09
|
|
|
|
Rosita
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ijao rosi i ja bi tu tvoju '''' pripremu za tortu". Ajde :). Ujutru ovsene, suve šljive i orasi 🍯
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 23.3.2019 23:22:44
|
|
|
|
Rosita
|
Posle oraha nisam nista novo dala, zapusen je i slabo zvace, ne znam ni sta bih. Ono sto je jos bezbedno pio je sojino mleko, kupovno. Koristila sam ga za tortu i dala mu malo i da pije, svidelo mu se jer oni to malo zaslade, pa malo vanile... Domace bademovo- nije odusevljen.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 24.3.2019 7:56:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Mame je l' dajete socivo i kako ga spremate, sa cime dajete?
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 24.3.2019 8:45:12
|
|
|
|
pari
|
Ni ja nisam nista novo uvodila...Ja sam kuvala crveno socivo (iz dm-a) za M. Sa sargarepicom,krompirom, nesto kao gusca corbica, bilo je bas fino...Dugo sad nisam pravila. A ne znam kad sme bebama...zaboravila sam...
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 24.3.2019 9:16:27
|
|
|
|
Sanidej
|
Niko u kuci nije jeo socivo, ali ponekad je u vrticu na meniju ("ono sto lici na pasulj"). Moja deca nisu bas odusevljena.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 24.3.2019 9:21:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja, isto, nisam davala socivo, ali sad vec neko vreme malo vrtim u krug namirnice pa bih im nesto novo dala, drugacije. Mogla bih da probam socivo, pasulj hoce da jedu, mozda ce im se svideti. I jos jedno- jeste med posle godinu dana davale?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?