pocahontas -> RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo (29.8.2013 21:58:07)
|
IZVORNA PORUKA: little_one Hvala vam zenice, poslusacu vas...polako uvesti postepeno pa cemo onda vidjeti kako dalje....Poc, a sta ti dajes ujutro i navece, AD ili kravicu? I kad se to pocinje? I dokad se daje tako mlijeko prije spavanja i ujutro? To je vjerovatno vec tema za stariju grupu al ajd da pitam? Inace, ona ima ujutro i navece flasicu, i to ujutro nece vise od 210ml a navece 240ml i po danu joj obavezno jogurt i abc sir dam cisto da nadoknadi. Inace nije rijetko da ostavi i po 20-30ml u flasici i ujutro i navece tako da i ova kolicina nije skroz realna....znam da od godine treba mlijeko ograniciti na 500ml dnevno da ne remeti razvoj i apsorpciju gvozdja... ja sam mojoj pre dve nedelje ponudila kravicu uvece i cim je ukapirala da nije voda u flasici, okrete glavu, nastavila sam sa joj nudim i dalje i sesti dan je popila 120ml, od tada uvece pije kravicu (popije izmedju 150 i 200ml). ujutru sisa pa u 11h voce, u pola tri povrce i u 18h mlecna kasa, najcesce milupa, a par puta je jela i griz.
|
|
|
|