Torbica
|
Ja jesam za vrtic, evo i trece dete smo upisali, u jaslice..... Generalno, ne valja ni jedna krajnost! Fakat je da su deca koja idu u vrtic samostalnija, sposobnija, ranije ovladaju nekim vestinama, i ipak sa njima rade pedagozi. Ja imam jako lepo iskustvo sa nasim vrticem, drzavni je ali nama je kao privatni. Takav tretman imamo. Znam to, jer mi je cerka isla od aprila-septembra prve godine, jer samu aprilu pocela da radim, imala je 11 meseci, pa smo je prebacili u drzavni. Neverovatnu srecu smo imali sa sestricama, kasnije vaspitacicama. Pa mi je i sin krenuo sa 16 meseci a ovaj decko ce sa 14 meseci. Da, opet kod istih sestrica treci put . Ja radim doktorat, hocu da iskoristim ovo porodiljsko sto imam za trece dete, jer kad se vratim na posao nema sanse da bih to izgurala. Ovako znam da hocu.... A od 8-14, smatram da nije strasno 6h dnevno. Ovo dvoje starijih su sjajni, verujem da ce i ovo pile biti. Jesmo u duhu pravoslavlja, trudimo se da gajimo vrline, ali teorija je jedno, a praksa sasvim nesto drugo. Moj glas ide za vrtic. Pozz