Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 8.3.2018 22:47:47
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam danas poslala jos 5
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 8.3.2018 22:49:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam na sajtu gledala samo oni sto su u subotu izvuceni. A u ovom kolu nema televizora i tih ostalih nagrada? Nisam uzimala politiku pa ne znam za koje nagrade su tamo objavljeni dobitnici
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 8.3.2018 22:58:11
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Anck meni se jos niko nije ljutio sto trazim racun, naprotiv svi se nasmeju i pozele srecu Ili eto ja upadam samo u radnje gde vlada dobra atmosfera ehhehe i na benzinske pumpe i sta ja znam. Cak mi ljudi daju u fazonu evo ti ovaj pre tebe nije uzeo oces i njegov racun. Hocu kako necu Na sajtu im stoji samo onaj original spisak dobitnika, nisam videla drugi. Nema veze jedva cekam subotu i izvlacenje
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 8.3.2018 23:00:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Da na sajtu je samo taj jos od subote... I ja jedva cekam subotu sad, i ovde live direkt 😁
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 8.3.2018 23:01:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja veceras sipam na benziskoj i lik me zna i da nikad ne uzimam racun cak sta vise i ne sacekam. I ja stojim a on vadi racun i kaze : "Evo i racun za nagradnu igru!" Umrla sam od smeha
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 8.3.2018 23:13:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ja veceras sipam na benziskoj i lik me zna i da nikad ne uzimam racun cak sta vise i ne sacekam. I ja stojim a on vadi racun i kaze : "Evo i racun za nagradnu igru!" Umrla sam od smeha e to se trazi, pozitivna enegrija eheheh...Ja tako kad vidim da su svi pozitivni bas onako ima nade. Nego iznervirah se jedino u posti, bio neki stariji covek ne bas veseo. Pih...Doslo mi je da idem u drugu postu da ne saljem sad. Ja volim kad je svuda veselo i kad se svi smeju
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 8.3.2018 23:15:11
|
|
|
|
mama Jo
|
😊 tako je to onda ide lancano pa se osmeh prenosi... i ja isto volim smeh, uvek 😊
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 9.3.2018 15:30:12
|
|
|
|
mama Jo
|
I mene isto svi pogledaju kao da sam sa Marsa pala kad uzmem racun... u prodavnici u kojoj stalno kupujemo pre neki dan mi vraca nesto sitno kusur, ja kazem ne treba samo racun cu uzeti, ona me je streljala pogledom i kaze - treba ti racun?? 😂 Ne znam zasto im je to tako strasno kad neko uzme racun
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 10.3.2018 9:26:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Evo jutros obavila soping u prodavnici u koju stalno idem i ladno mi sacuvali 10tak racuna Obozavam ih heheh.... Danas gledamo izvlacenje Tata me.zezao. ja mu kazem da su sanse da dobijemo nesto 100 postotne ahhaha... Valjao mi se od smeha. Rekoh 2 600 000 pisama. Od toga je nasih 8. Izvlaci se 25 nagrada (ako se ne varam) puta pet krugova. Pa sansu su da ce nas izvuci OGROMNE Uzdam se u srecu sto povecava sansu i eto ti 100 posto sanse hahah...tata mi je crko od smeha. Hajde dizem temu da ostane u aktivnim do vecerasnjeg izvlacenja
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 10.3.2018 15:16:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Bravo Ljisho Necemo zaboraviti danas od 17:30 😊 Nekome se mozda zivot promeni 😊 Ovoga puta cemo jace stisnuti pesnice 😊😊
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 10.3.2018 15:19:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jos dva sata. 2
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 10.3.2018 17:46:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Koverta je nevazeca jer nije naznacen broj telefona na njoj? ☹
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 10.3.2018 18:11:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E nemam vremena da pratim javite mi ako dobijem nesto
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 10.3.2018 18:25:17
|
|
|
|
mama Jo
|
U Novi Sad nista nije otislo ☹
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 10.3.2018 19:39:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E bzvz
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 10.3.2018 20:23:44
|
|
|
|
Maraj
|
Mene ne izvukose ovaj put
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 10.3.2018 20:25:06
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Koverta je nevazeca jer nije naznacen broj telefona na njoj? ☹ E gledala sam...ovo je bas bezobrazno. Sto kaze moja mama, sta ako covek kojeg su izvukli nema telefon. Zbog toga je diskvalifikovan!? Strasno!!
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 10.3.2018 20:43:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas to, isto smo komentarisali... koliko samo baka i deka salju koji sigurno nemaju mobilni, a pitanje je imaju li i fiksni. Nisam znala da se to smatra nevazecom kovertom.
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 11.3.2018 6:55:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
I ja sam se razocarala zbog toga. Bas to mozda nemaju telefon. Bezveze.
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 11.3.2018 11:46:18
|
|
|
|
mama Jo
|
A ja jos razmisljala da ne stavim br tel, nekako mi to tako bzvze, ipak tu kovertu ko zna ko sve ne vidi. Sva sreca pa sam ipak napisala... mislim da bih samu sebe pojela da me izvuku i ne priznaju iz nekog razloga... zamislite to? 😂
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 17.3.2018 16:59:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Zene ja odoh u bioskop. Javljajte sta se zbiva
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 17.3.2018 17:55:54
|
|
|
|
vocicana
|
Ja cu da poslajem ali tek u ponedeljak, ne mogu pre.
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 17.3.2018 18:27:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pihh izmace mi stan u NS
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 17.3.2018 18:28:04
|
|
|
|
vocicana
|
Pih, daj sta das, samo da ne izmakne bas sve. A skupljam racune, imam za dosta koverata, a nikako da posaljem. Stvarno moram u ponedeljak.
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 17.3.2018 20:10:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Ima jos izvlacenja? Ja sam nesto istripovala da je danas poslednje...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
najlepse ime za decakasneza90najlepse ime!Pavle (
35%)
Filip (
34%)
Aleksandar (
31%)
Ukupan broj glasova: 361Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!