Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:07:39
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Evo gaaaa...ja jos nisam dobila al sad cu sad cemo sad cemo automobili na redu
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:10:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Moze, ajde sad automobil, a u sledecem izvlacenju stan, ajde prihvatam i tako 😂
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:18:16
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Stan stan stan stan stan
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:21:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
H place jer nismo dobili auto
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:22:47
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun H place jer nismo dobili auto Ahahaha 🤣🤣
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:23:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Stan stan stan stan stan Hahahahhaha staaaaaaan
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:23:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Naviklo dete da mama sve dobija
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:26:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun H place jer nismo dobili auto Ajoj dusa mala eheheh... Moja cim vidi da je bela koverta kaze ovo je nasa hahah deca su hit. Ajmo stan stan stan... E zene moje kad bi dobila bilo koja od vas (nas) ala bih se radovala kao da sam ja dobila. Super ste Ajmo saljemo pozitivnu energiju. Zamislite da ulazimo u ganc novi stan ma zamislite privezak na kljucevima
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:27:13
|
|
|
|
mama Jo
|
😊 e, a zamislite samo da ste toliki srecnik da dobijete stan 😊 juuu, evo odmah bih odustala od knjiga 😊
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:28:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo 😊 e, a zamislite samo da ste toliki srecnik da dobijete stan 😊 juuu, evo odmah bih odustala od knjiga 😊
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:32:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Pih 😭
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:35:38
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ej bre nema ocajavanja. Mi smo uplatili tiket heheh jos 7 izvlacenja a poslacemo jos kuferti hihih... Osvojicemo mi nesto.
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:39:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: mama Jo 😊 e, a zamislite samo da ste toliki srecnik da dobijete stan 😊 juuu, evo odmah bih odustala od knjiga 😊 Hahahahahahah Ajde ajde ima jos 4 stana
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 22:13:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Ima jos nade 😊
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 4.3.2018 6:13:04
|
|
|
|
Dora89
|
I, kako ste prošle?
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 4.3.2018 19:01:16
|
|
|
|
mama Jo
|
U sredu 07.03.ce biti objavljeni dobitnici ostalih nagrada sad sam proverila 😊
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 4.3.2018 19:02:05
|
|
|
|
Mala Elena
|
da, tri subote valjda za redom.
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 4.3.2018 22:12:35
|
|
|
|
Dragce86
|
A sta su ostale nagrade? Nisam bas u toku..videh stanovi i kola al sta jos ima? :)
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 4.3.2018 22:22:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Ne znam tacno sta su ostale ali uglavnom neki kucni aparati...
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 7.3.2018 13:09:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja sad bas bila na sajtu i nista nema. Eno D ukrasava koverte. Nikako ove nedelje da posaljemo. Sad cemo 6 odjednom Pa da u petak gledamo hihihi
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 7.3.2018 13:11:07
|
|
|
|
Dora89
|
Pohvalite se ovde ako bude neka nagrada.
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 7.3.2018 13:12:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam jutros poslala 5 kom. Rekose da ce danas u politici ne znam hoce li na sajtu pustiti
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 7.3.2018 14:29:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam gledala na sajtu danas isto nista nema... a obda sam u pravilima pricitala da ce biti objavljeni 5 dana od izvlacenja @ to je sutra... Mi idemo danas dve da posaljemo, sami smo pravili koverte jedna je Pepa Prase a druga Ana i Elza 😁 mozda nam donesu srecu 😂
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 7.3.2018 16:28:17
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Nadam se da ce neko od vas biti srecne ruke!! Zelim od sveg srca!
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 7.3.2018 16:52:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
pardon u subotu da gledamo hehhe...D je na jednoj koverti nacrtala kucu (stan) na jednoj je nacrtala televizor, na jednoj koverti je nacrtala onog ciku sto vodi program a na drugim je pustila masti na volju i kise i snega i sunca i srca i kojesta. eheheh... Nadamo se. "uplatili smo tiket Boze"
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?