Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:07:39
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Evo gaaaa...ja jos nisam dobila al sad cu sad cemo sad cemo automobili na redu
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:10:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Moze, ajde sad automobil, a u sledecem izvlacenju stan, ajde prihvatam i tako 😂
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:18:16
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Stan stan stan stan stan
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:21:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
H place jer nismo dobili auto
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:22:47
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun H place jer nismo dobili auto Ahahaha 🤣🤣
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:23:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Stan stan stan stan stan Hahahahhaha staaaaaaan
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:23:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Naviklo dete da mama sve dobija
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:26:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun H place jer nismo dobili auto Ajoj dusa mala eheheh... Moja cim vidi da je bela koverta kaze ovo je nasa hahah deca su hit. Ajmo stan stan stan... E zene moje kad bi dobila bilo koja od vas (nas) ala bih se radovala kao da sam ja dobila. Super ste Ajmo saljemo pozitivnu energiju. Zamislite da ulazimo u ganc novi stan ma zamislite privezak na kljucevima
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:27:13
|
|
|
|
mama Jo
|
😊 e, a zamislite samo da ste toliki srecnik da dobijete stan 😊 juuu, evo odmah bih odustala od knjiga 😊
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:28:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo 😊 e, a zamislite samo da ste toliki srecnik da dobijete stan 😊 juuu, evo odmah bih odustala od knjiga 😊
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:32:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Pih 😭
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:35:38
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ej bre nema ocajavanja. Mi smo uplatili tiket heheh jos 7 izvlacenja a poslacemo jos kuferti hihih... Osvojicemo mi nesto.
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 18:39:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: mama Jo 😊 e, a zamislite samo da ste toliki srecnik da dobijete stan 😊 juuu, evo odmah bih odustala od knjiga 😊 Hahahahahahah Ajde ajde ima jos 4 stana
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 3.3.2018 22:13:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Ima jos nade 😊
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 4.3.2018 6:13:04
|
|
|
|
Dora89
|
I, kako ste prošle?
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 4.3.2018 19:01:16
|
|
|
|
mama Jo
|
U sredu 07.03.ce biti objavljeni dobitnici ostalih nagrada sad sam proverila 😊
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 4.3.2018 19:02:05
|
|
|
|
Mala Elena
|
da, tri subote valjda za redom.
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 4.3.2018 22:12:35
|
|
|
|
Dragce86
|
A sta su ostale nagrade? Nisam bas u toku..videh stanovi i kola al sta jos ima? :)
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 4.3.2018 22:22:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Ne znam tacno sta su ostale ali uglavnom neki kucni aparati...
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 7.3.2018 13:09:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja sad bas bila na sajtu i nista nema. Eno D ukrasava koverte. Nikako ove nedelje da posaljemo. Sad cemo 6 odjednom Pa da u petak gledamo hihihi
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 7.3.2018 13:11:07
|
|
|
|
Dora89
|
Pohvalite se ovde ako bude neka nagrada.
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 7.3.2018 13:12:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam jutros poslala 5 kom. Rekose da ce danas u politici ne znam hoce li na sajtu pustiti
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 7.3.2018 14:29:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam gledala na sajtu danas isto nista nema... a obda sam u pravilima pricitala da ce biti objavljeni 5 dana od izvlacenja @ to je sutra... Mi idemo danas dve da posaljemo, sami smo pravili koverte jedna je Pepa Prase a druga Ana i Elza 😁 mozda nam donesu srecu 😂
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 7.3.2018 16:28:17
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Nadam se da ce neko od vas biti srecne ruke!! Zelim od sveg srca!
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 7.3.2018 16:52:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
pardon u subotu da gledamo hehhe...D je na jednoj koverti nacrtala kucu (stan) na jednoj je nacrtala televizor, na jednoj koverti je nacrtala onog ciku sto vodi program a na drugim je pustila masti na volju i kise i snega i sunca i srca i kojesta. eheheh... Nadamo se. "uplatili smo tiket Boze"
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?