Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 20.2.2018 13:43:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Evo kod mene spremna jos jedna koverta Zna li neko kad je prvo izvlacenje uopste?
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 20.2.2018 14:46:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E super znaci da sto pre saljem ovaj ostatak
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 20.2.2018 14:56:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja mislila treba 30 racuna, ihaj pa mozemo vec da saljemo
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 20.2.2018 15:19:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Ajde pa da vidimo i nasa imena u spisku dobitnika 😊
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 20.2.2018 15:25:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ih nadam se al...nekako me uvek zaobidje kao da se to samo druga desava
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 12:49:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Da ja se pitam zasto mene ne strefi neki tako veliki dobitak, stvarno sam zasluzila 😂😂
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 13:05:12
|
|
|
|
Dora89
|
Bravo, Drakče! Isto mogu da kažem - jadan naš narod. Umesto da nagradne igre igramo iz zabave, bez ikakvih očekivanja, narod se hvata za slamku na ovoj nagradnoj igri i po kladionicama.
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 13:21:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne znam kakao vi al meni je ovo zabava ne ocekujem stvarno spas za zivota u nekoj nagradnoj igri...svast
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 13:57:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma naravno, hahahahaha najbolje da ocekujem da me nagradna igra u zivotu spase 😂😂 Zato se trudim da radim, a ovo igram jer volim, a niko se nikada nije zalio kad dobije na nagradnoj igri bilo sta....
< Poruku je uredio mama Jo -- 21.2.2018 13:58:15 >
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:00:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma besmisleno! Nagradna igra kao i svaka. Samo sto za ovu ne moram da idem da uplacujem kao loto il slicno vec mi sama dodje u ruke svaki dan.
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:01:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas to! 😊
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:03:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Dora89 Bravo, Drakče! Isto mogu da kažem - jadan naš narod. Umesto da nagradne igre igramo iz zabave, bez ikakvih očekivanja Hmm ne znam da li iko igra igre bez ocekivanja...pa sto bi onda igrali
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:07:10
|
|
|
|
Maraj
|
Kopirala sam ovo : Na prednjoj strani koverte treba upisati „UZMI RAČUN I POBEDI 2018“ Na poleđini koverte treba čitkim slovima upisati lične podatke učesnika i to: ime, prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnih dokumenata i kontakt telefon Kako na poledjini ime i prezime....zar se na poledjini koverte ne upisuju podaci, kome se salje...
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:10:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, tako sam i ja ,,ucila" 😊 ali eto ovde naopako 😂
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:13:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa cek poledjina je tamo gde se zatvara koverta i tu se pisu licni podaci. A napred uzmi racun i pobedi 2018 ne treba nista sem toga . To je to
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:18:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam skontala da je poledjina tamo gde se ne zatvara koverta 😂😂😂 Ali stvarno, meni je prednja strana ta sto se zatvara a poledjina ona druga 😂😂 Ne?
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:26:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne Poledjina je tamo gde se zatvara . Prednja starana je cista gde se adresira
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:32:12
|
|
|
|
Duškić
|
Ima ljubazna teta u posti i sve objasni! Ma da, kuckate na inter.sta vas interesuje i ispisete na kovertu. Kad sam bila pre par dana u posti, kad tamo Pedja D-boy(vadi budalu ) pita ljubaznu tetu u posti i ona mu sa veeelikim osmehom objasni, gde se sta pise, pa tako i ja dobih inform. dok sam placala racune.A inace se liku pre njega izdrala kao luda!
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:34:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahahahaha 😂😂 e pa, ipak je to Pedja D Boy 😂😂 Pitacu mamu - ona radi u posti 😊
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:37:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Boze zene nema sta da pitate u posti znate gde se pise primaoc gde posiljaoc . jedino ako se nesto nije menjalo poslednjih par godina al sve je moguce
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:42:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja bas dugo nisam popunjavala kovertu, i prosli put kad je bila ova nagradna igra bilo je popunjeno kome se salje, uopste se ne secam sad na kojoj strani smo ispisivali nase podatke...
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:46:34
|
|
|
|
Duškić
|
Sve je moguce. . Nego zamislite one neke ljude sto su bili izvuceni.pa im nisu bili ok racuni ili sl. Pa koliko ljudi ne obraca paznju, eto u mestu odakle sam u kaficu nam daju kao racun i na njemu lepo pise "ovo nije fiskalni rc", a eto neko ce ga pokupiti i poslati i sta...
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 14:47:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Duskic pa ja sam prva poslala vecinu koverata kako ne treba jer sam adresirala na decu a posle mesala slipove i fiskalne
|
|
|
|
RE: Nagradna igra poreske uprave 21.2.2018 15:03:09
|
|
|
|
Maraj
|
Anck meni je lice koverte tamo gde se zatvara. A poledjina tamo gde se pise kome se salje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
petrabakyDa li vam se svidja ime Petra?da (
57%)
ne (
43%)
Ukupan broj glasova: 70Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!