degu -> RE: Plakanje u snu (6.2.2015 11:25:35)
|
Ostala sam dužna na ovo temi da napišem da je naše plakanje, vrištanje u snu zapravo značilo da imamo problem, tj alergiju na pkm. Pretpostavljam da je imala tihi refluks jer stalno je imala kiselkast zadah, nije često bljuckala, povraćala al moglo se desiti nekad da povrati. Verujem da je mučila kiselina, da se zato toliko izvijala, otimala. U početku to plakanje u snu se javljalo samo u prvoj rem fazi, pa kad nju preguramo dalje je super spavala. A onda je počela da plače u svakoj rem fazi, više je bilo nemoguće smiriti je. Dok je u mirnoj fazi sna, spavala je al čim dođe do rem faze tu je buđenje, bolovi i stvarno je bio haos i ne daj Bože nikom. Od kad sam ja na bezmlečnoj dijeti desi se ponekad da zakenjka, nekad i da zaplače ali onog strašnog vrištanja odavno više nema hvala Bogu. Negde sam čitala da u REM fazi dolazi do izražaja ono što ih muči, tako da je kod nas to bio slučaj. I dalje ona loše spava i dalje se budi nekad i svakih pola sata, al to je verujem sad već pomalo i navika, a i dalje je to moja princeza na zrnu graška [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|