Modessty -> RE: Plakanje u snu (5.11.2014 8:32:30)
|
IZVORNA PORUKA: degu Ljišo oni koji to nisu doživeli nemaju pojma o čemu pričaš. Disciplinovati dete koje plače u snu je meni ravno disciplinovati mesečara da ne mesečari, ili vaspitati dete koje priča u snu da ćuti jer se noću ne priča ili mi je jednako konroli šta će dete sanjati. Mislim to nema veze sa životom, dete nije svesno da plače u snu i nije bezobrazno, ni krivo da je možeš naučiti da to ne radi. Najgore je što smo potpuno nemoćni, možemo samo da pokušavamo da ih utešimo. Nama je ovo na žalost postalo redovno, svaku noć, nekad više, nekad manje. Nekad uspem da je utešim a da je ne dižem, al zadnje 2 noći je vrištanje užasno. Preksinoć mi se ispovraćla od plakanja i tek onda se probudila i smirila [sm=smiley13.gif] Sinoć je držim, ona se otima, vrišti, ne regisrtuje me i hvala Bogu pa mogu da joj dam da sisa, inače bih je isto tako gledala a da ne mogu ništa da joj uradim. Nekad mi čak i ujutru pre buđenja tako plače, al se tad lakše probudi i smiri. Znači ne radi se o dečijoj histeriji, ona meni nije plaćljiva beba, bar ne još uvek, smeje se ceo dan, baš je mila i umiljata. Od 2 meseca se uspavljuje sama, al eto kod nas horor nastupa tek kad zaspe [sm=smiley13.gif] Sad pročitah ovu tvoju rečenicu. Degu definitvno je nešto muči. Bilo bi dobro da je ispartiš kad se usapva. Da vidiš kad kreće to plakanje. Nama se dešavalo da Danila nismo mogli i po pola sata da probudimo. TO je jezivo! Prvi put kad se desilo hteli smo da ga vodimo u hitnu! Od kad pije terapiju za alergiju, lepo spava noću i uopšte se ne budi niti plače u snu.
|
|
|
|