ana86 -> RE: Koksaki virus kod dece (22.11.2021 12:01:40)
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Ne ni uvredjena ni povredjena. Samo mi je zao da mozda neko ucveljen bez para i nacina, a takvih je dosta u Srbiji dodje u iskusenje da daje tesko steceni dinar za nadrilekarstvo zbog ovakvih saveta. To je jedini razlog zasto komentarisem. Ili nedaj boze da da prednost tome pred klasicnom medicinom i odlaze preko potrebnu terapiju... Ja bih pre isla kod pravih travara onih od pre 100 godina, u njih i verujem da mogu necemu da koriste. Ali kvantna medicina sluzi samo uzimanju para. A sto se tice toga sto vam je bolje i Placebo efekat je proznat i prizna efekat. Puno pozdrava!!! Ne znam zaista cemu ovakva neprijateljska nastrojenost. Dosla sam da podelim svoje iskustvo i delicu svakom kome je potrebno, ako znam da nesto valja i da bih volela meni neko da da pravi savet ako mi zatreba. Mislim da niste upuceni u ono o cemu ovde tvrdite, niti se iskusili to. Ja sam od doktora dobila samo: 'mi vam ne mozemo pomoci'. I ovde kazem i stojim iza toga, da upravo ta prirodna medicina uz propisanu terapiju doktora itekako ima jaceg efekta, jer pojacava dejstvo leka i jaca organizam, nuspojave anulira. I bas zato sto i ja svoj dinar zaradjujem, drago mi je sto znam za sta ga dajem, jer od lekova mi je zeludac bio unisten i ovom nalazima se sve ispostavilo kao tacno, sve ono i pre virusa sto sam imala godinama sada sam shvatila uzrok i posledicu i koliko je sve u stvari povezano. Doktori samo lece posledice, a uzroke niko ne istrazuje, nti se mogu klasicnim nalazima utvrditi. I ja sam jedna od tih sto trosila pare na privatne nalaze, doktore i ostalo, a nicemu nije sluzilo. Tako da upravo zato sto sam probala i znam o cemu pricam, sto sam se edukovala od doktora sa vma, koji takodje pricaju o svemu ovome, znam da mogu da podelim ovo. Upravo prirodne vitamine su i napravili doktori zvanicne medicine, koji su specijalizirali i zvanicnu i alternativnu medicinu. O placebu efektu ne bih sada, a imala bih mnogo i na tu temu da kazem. Moje iskustvo nema veze sa placebo efektom i ne mozete tvrditi umesto mene sta je meni pomoglo, jer me ni ne znate, pa ni to koliko sam upucena u ovo sto pricam. U svakom slucaju, razumem vasu potrebu da komentarisete negativno, sigurno ste imali losih iskustava i na kraju krajeva, svako ima pravo na svoje misljenje. Ja imam svoje iskustvo i to sam podelila. Ne bih vise polemislala na ovu temu. Srdacno:)
|
|
|
|