Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 21.4.2014 17:08:05
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 Anci kv nju voli moj mm :-) Leptirko,nemoj drugara da mi sekiraš!!!!
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 21.4.2014 17:14:50
|
|
|
|
Leptiric123
|
Serpi tebe posebno volim. Anci pa realno...vi sa tim trbusnjacima...:-)
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 21.4.2014 17:18:43
|
|
|
|
anci kv
|
šta ću ja što nam je ista profesija Mogu samo da nam zavide
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 21.4.2014 17:30:11
|
|
|
|
Leptiric123
|
hahaha ne znam ja kad odemo u gm nema izlazaka :-)
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 22.4.2014 19:05:39
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Na slovo na slovo...K, kao "Ko se trudi , ostane trudan"... I, naravno, Dzej zvani Jole i Buzda zvani Bea i jos nekolicina Sundjer Bobova Upoznala sam ih mnogo, selektovala manjinu, ali ta manjina je bombasticna. Cekam da munem kao frendove Joleta, Natu, Serpi i Dacu, ali fejs tu fejs...kad im se prikazem, nece moci da mi dozivotno odole Volela bih da upoznam Maslacka. Ona je moj omiljeni pametni lik na forumu. I Ninu 26 sa kojom bih caskala do zore pod cebetom i sa kafom. Nina je moj glas zdravog razuma. I na kraju kod mojih Sosa, Sandre i Mene na strudle s makEm. RR ume da da mnogo, ali bogami ume i da otkine podosta zivaca, samo sto ono dobro uvek odnese prevagu. I za ovo sto mi je dao, ja cu mu biti dozivotno zahvalna. Jedva čekam to umunjavanje duša moja Divne prijatelje sam stekla na rr,ali baš.....
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 22.4.2014 20:13:21
|
|
|
|
Olga75
|
moja omiljena osoba je jedna divna osoba i jako je volim i ona to zna naravno da je to Olga RR
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 22.4.2014 20:16:52
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha....
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 22.4.2014 20:24:57
|
|
|
|
ninulina
|
Nisam baaš dugo svraćala na forum, ali omiljene ostaju omiljene Olga RR - obožavam da čitam njene postove Little One Iva Mark Anci kv - koja me uvijek od srca nasmijavala na trudničkoj temi , zatim Trcosava i Torbica
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 22.4.2014 20:30:37
|
|
|
|
lesica
|
Olga draga, samo za tebe Moji obožavaoci
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 22.4.2014 20:34:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 22.4.2014 20:36:20
|
|
|
|
Olga75
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 22.4.2014 20:49:30
|
|
|
|
anci kv
|
ninulina
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 22.4.2014 21:13:54
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR moja omiljena osoba je jedna divna osoba i jako je volim i ona to zna naravno da je to Olga RR Ako ne volis sebe, nece niko drugi.
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 25.4.2014 0:04:30
|
|
|
|
mtajcica83
|
Ja volim da citam postove mnogih RRjovki , i ako krenema da nabrajam nekoga cu iyostaviti pa ce posle meni biti krivo kad se sjetim ko je to.Kao sto vec negdje rekoh ja vecinom citam a manje pisem..Volim da citam postove yena koje me vayda nasmiju one ce se same prepoznati.,onda one osobe od kojih dosta stvari mozes da naucis, zatim osobe koje ti se jave putem pp i ponude ti pomoc, zatim osobe koje ti kazu svoje misljenje ili ti daju iskreni savjet na pitanje koje postavis vezano za bilo sta.
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 25.4.2014 0:07:15
|
|
|
|
Verolina
|
Hvala, hvala, ne treba aplauz, hvala
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 25.4.2014 6:56:05
|
|
|
|
Trcosava
|
Ninulina IZVORNA PORUKA: lesica RR Olga draga, samo za tebe Moji obožavaoci buhahahaaha gde ga se seti????
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 25.4.2014 16:54:58
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR moja omiljena osoba je jedna divna osoba i jako je volim i ona to zna naravno da je to Olga RR
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 26.4.2014 15:04:48
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR moja omiljena osoba je jedna divna osoba i jako je volim i ona to zna naravno da je to Olga RR Pih kako se toga nisam setila,ovako izgleda nisam nikome omiljena
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 26.4.2014 15:12:17
|
|
|
|
madre
|
meni si jedna od omiljenih
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 26.4.2014 15:12:42
|
|
|
|
Torbica
|
I ja volim Olgu!
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 26.4.2014 15:16:46
|
|
|
|
jole82
|
Olga javi se ...i reci da i ti voliš nas
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 26.4.2014 15:24:13
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: madre meni si jedna od omiljenih ...obostrano je
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 26.4.2014 15:40:47
|
|
|
|
Torbica
|
Ima divnih zenica ovde, bojim se da neku ne zaboravim u nabrajanju...
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 26.4.2014 16:44:34
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR Olga javi se ...i reci da i ti voliš nas pa naravno da vas sve volim al moram malo sebi cenu da podignem
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 6.9.2014 12:57:51
|
|
|
|
mali_mis
|
Trcosava, Olga, Bubi i njeno peskirce (ubice me za peskir ), Torbica, Ljisa...
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?