Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:06:44
|
|
|
|
bea83
|
Nemoj da se vadiš sad jer ako ja počnem da vadim....
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:07:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Janncica Moram da dodam i Verkinu svekrvu... pa ona se podrazumeva
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:22:26
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama E sada omiljene osobe Vonavoj, Mali mis, Vision, Zivka, Jance, Poisone Eve, Black Betty, moje drage drgarice iz tromesecja, neke od njih vise nisu tu a tako divno smo se druzile ovde, i provele najlepse trudnicke dane... tu sam i ja ,ponekad svratim,ali ne stizem! Imale smo mnogo vise vremena kad smo bile trudne Azra vraticu se opet,preko crtica!
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:23:43
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: bea83 Nemoj da se vadiš sad jer ako ja počnem da vadim....
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:23:54
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: ksena IZVORNA PORUKA: Janncica Moram da dodam i Verkinu svekrvu... pa ona se podrazumeva
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:25:18
|
|
|
|
Figaro88
|
Uvek volim da procitam post od Olge,a i od Mod,cini mi se da smo nas dve jako slicne po njenim postovima....
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:29:27
|
|
|
|
vonavoj
|
a verka je zauzela specijalno mesto kod mene i Tike!
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:44:12
|
|
|
|
bea83
|
Verka specijalka Ja sam i dalje najviše vezana za "moje" crtice iz generacije od pre dve godine A medju prvim crticama koje su osvanule kad sam se ja učlanila bile su Von i Tika Uvek mi je drago kad vidim i Ksenin post, jer su i one i Marina bile medju prvima. Sve vaše crtice su mi davale nadu da ću uskoro ugledati i moje. A tek drugarke iz trudničkih tema...e sa njima sam tek razvila poseban odnos koji se zasnivao u razmenjivanju mišljenja o sadržaju pelena, kašica, nespavanju....Mada smo u nekom momentu prerasle RR i otišle svaka na svoju stranu, neke veze opstaju i danas. Što RR spoji teško se razdvoji
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:49:56
|
|
|
|
vonavoj
|
sad smo sve postale fb prijatelji Bea i Viki bas se obraduje kad dodjem na RR i vidim stare nickove,ksena
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:52:56
|
|
|
|
Ognjenka
|
Dunja, GaeGr (koje nema na RR) i Branki i Verka.
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:53:19
|
|
|
|
Ognjenka
|
aaa joj zaboravi Maslacka!
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:54:00
|
|
|
|
Trcosava
|
Ovo je jako nezahvlna tema!
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:55:34
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Ovo je jako nezahvlna tema! da znas!
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 11:02:55
|
|
|
|
jole82
|
Pa tu su moje tromesecarke adulence, viktori, Janncica, nina26, Yag, n i n a a.k.a. Cvrcko, Jovica...zatim Jole84, Maslacak15, Verka (u paketu sa svekijem ) Joka17, Daca77, Ognjenka, Dunja RR, Olga RR... Ima tu jos mnogo RR-ki koje su mi zanimljive sto zbog svojih stavova, sto zbog humora..
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 11:04:32
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Ovo je jako nezahvlna tema! Zamisli da se zove Omrazene osobe na RR..mislim da bi tema bila prazna
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 11:09:01
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj a verka je zauzela specijalno mesto kod mene i Tike! I vi kod mene. Plus tvoj muz
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 11:10:00
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha...Jole, pa gde si ti? Kako tvoj "sin"?
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 11:17:55
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 13:50:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: Trcosava Ovo je jako nezahvlna tema! da znas! I jeste nezahvalana tema, zaboravila sam divnu Ksenu, Beu, Dunju.... i jos mnoge drugarice , moju kevu Gae Gr.... set_icu se jos neke.... Jovana J, Ana RR, opet cu nekog da izostavim Udavicu onog ko je otvorio ovu temu
< Poruku je uredio Unina mama -- 11.6.2013 14:03:19 >
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 14:02:03
|
|
|
|
branki*
|
ne mogu da nabrajam,krivo ce mi biti jer ne zelim nikog od dragih zena da izostavim,a ne mogu sve da ih spomenem...mislim da one znaju koje su mi drage i sa kojima bas volim da kuckam,neke su tu svakodnevno,a neke dodju ponekad..
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 14:03:37
|
|
|
|
Janncica
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Udavicu onog ko je otvorio ovu temu I ja sam zaboravila moju Jole82 sa najboljim idejama za upotrebu neskvika...
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 14:04:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Janicice
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 22:39:35
|
|
|
|
jole82
|
Janncice Eto ja sam zaboravila MarijaBg Mozda cu se jos nekoga setiti
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 22:44:16
|
|
|
|
Jole84
|
Volim vas volim neću da krijem,verujte mi drugarice zbog vas pijem
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 22:45:45
|
|
|
|
jole82
|
Jolence veselo, a? ako ako valja se....sutra boca i ostade ti jos testic da radis
|
Anketa
Da li imate klima uređaj i kakvo je vaše mišljenje o istom?dunja RRDa li imate klima uređaj i kakvo je vaše mišljenje o istom?Da, ne bih mogla bez klime (
61%)
Ne, boli me glava od klime (
14%)
Ne, skupa mi je (
13%)
Ne, imam ventilator (
11%)
Ukupan broj glasova: 256Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!