Modessty -> RE: Uvodjenje cvrste hrane deci sa alergijama III deo (13.1.2015 11:39:26)
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ja sam se sinoć rasplakala. Sva mogućabiljna mleka sam isprobala, Marko ima nagon za povraćanje od svakog. Onda sam juče pomislila kako je Allernova gorka, pa da prosto u sojino stavim kakao, da bude gorče. Ne vredi, i dalje ima nagon za povraćanje. I sklonim mu mleko i kažem "Ne vredi, neću više ni da ti kupujem", i on se rasplače, valjda je mislio da ga kažnjavam, i kaže "Ali mama, ja ću svaki dan po koji gutljaj pa ću navići", i ja se skenjam, suza suzu stiže, i objašnjavam mu da ga ne kažnjavam, već neću da ga mučim. Jednostavno, ne znam kako da mu pomognem da navikne. [sm=smiley19.gif] Pri tom se osećam jako loše već danima, grudi me otkidaju, uvek bole pre nego što dobijem, ali sad ubiše, ne mogu na stomak da legnem, i još mi muž kaže kako su mi narasle grudi, ja se iskrivila od muke, do sada mi je to dva puta rekao, i oba puta sam bila trudna. [sm=hudicek1.gif] Samo mi još to fali u životu. I tako... generalno sam opet u down-u. Predugo ovo sve traje, mrtva sam. čekaj a što mora da pije bilo koje mleko? Ako mu se bre ne sviđa ne mora ni da ga pije. Ja Nikoli i ne dajem da pije mlkeo. Jednostavno ga neće i molim lepo. Tačka. I ja ne volim mleko. Doduše moja deca nisu alergična na mlečne proizvode pa tamen kiselo mleko i pavlaku. Imam super recepat za testo za picu, počgaču, kiflice... šta god hoćete - bez jaja i mleka. Pišem kad stignem kući. Da ne promašim nešto
|
|
|
|