ivana70a -> RE: "Vaganje" beba na UZ (5.2.2012 14:21:56)
|
Ja sam trudnocu vodila privatno, UZ mi je stvarno delovao prilicno moderno,ovako kao aparat, daleko bolji od onih drndavih u Dz, celu trudnocu meni krupna beba, poslednji Uz pokazao da ima oko 4kg beba, ja vec pocela da razmisljam o carskom , reko de cu bre ovoliko prase prirodno , par dana posle toga odem u Front na merenje kukova (mojih) zbog zakazivanja epidurala i pogleda me doktorka tamo neka na UZ (neki drndavi, boze sacuvaj, jos se i ona zali kako su im aparati od pre rata) i ja pogledam u karton posle pregleda cisto da vidim sta je piskarala i pod kilazu ploda upisala 3 400gr. Reko gle ovu al je omanula, bem ti raspale UZ aparat u bolnicama,gde sam ja ovo izabrala da se poradjam... Sticajem okolnosti porodim se sutradan (7 dana pre termina) beba teska 3 400 gr [sm=smiley36.gif] ni manje ni vise, e reko svaka im cast [sm=smiley36.gif] . mada je uvek pisala na onoj slicici sa UZ sto ti daju kao +- 600gr (od procenjene tezine) ali ja to nisam izabrala da uzmem u obzir [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|