mia88 -> RE: "Vaganje" beba na UZ (15.9.2013 16:16:25)
|
Drage moje, potrebno mi je da cujem vase misljenje o mom problemu jer cu poludeti, imam utisak da sam sama u svemu ovome i da ovo samo meni moze da se desava :( Dabl test je bio odlican, tako da me dr nije slala dalje na tripl, imam 25g, suprug i ja smo zdravi i niko u familiji nema nikakvih anomalija.oboje smo poprilicno visoki, a mojoj bebi od sedmog meseca je poceo da kasni femur (butna kost)za jednu nedelju, da bi se sada to kasnjenje povecalo na 2 nedelje, ujedno kasni i humerus (nadlaktica) ali nesto manje od femura.najnapredniji je Ac tj. stomak, on cak zuri za jednu nedelju, samo je glava tu negde u proseku. Ultrazvuk sam ponovila na 4d aparatu, mere se malo razlikuju tj prihvatljivije su ali opet postoji kasnjenje, svi su me pitali da li mi je muz nizak i da li je dabl test bio u redu, ta pitanja me preseku, dakle postoji sumnja da je neka anomalija, odnosno down a mislim da psihicki to ne bih mogla da podnesem, ocajna sam, ulazim u 9, celu trudnocu nisam bila ni upola zabrinuta kao sad, kad treba da mislim na milion drugih stvari ja razmisljam samo sta ce da mi saopste kad se beba rodi umesto da razmisljam o porodjaju i kako ga izgurati :(
|
|
|
|