|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimnica
7.9.2011 13:29:03   
Olga75
Nina , ima esencije u Idei , tamo gde je sirce negde , videla sam prosle nedelje ali ja ne znam da je doziram pa ne kupujem
Grga hvala , znaci sami proracunavamo ako je 80% a sirce 9% onda ide ona cuvena jednacina sa prijemnog na med user posted image
o da li cu se setitiiii user posted image


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 276
   RE: Zimnica
7.9.2011 13:31:16   
viking
Olga, imaš li još onih šampinjona user posted image

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 277
   RE: Zimnica
7.9.2011 13:33:27   
Olga75
ne pitaj me user posted image
stize nova tura za dve nedelje pa ko sta radi Olga cisti sampinjone user posted image


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 278
   RE: Zimnica
7.9.2011 13:35:35   
viking
ja mislim da će mi za vjek vjekova tvoj lik biti asocijacija na šampinjone! Znaš koliko puta sam ih videla u prodavnici i nasmejala se u sebi jer te se odmah setim, zamislim te kako sediš na drvenoj klupi ispod velikog razgranatog drveta i čistiš šampinjone user posted image

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 279
   RE: Zimnica
7.9.2011 13:38:14   
Anoniman
Tnx Olga user posted image A za tu anegdotu sa gljivicama nisam čula user posted image   Baš volim kad je Olga u ulozi naratora .....user posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 280
   RE: Zimnica
7.9.2011 14:02:06   
ivaj
Kupicu onaj 'gotov' sok od paradajza,onaj sto treba samo da se skuva.
I sta treba da mu radim?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 281
   RE: Zimnica
7.9.2011 14:03:33   
Olga75
pa stavis malo konzervansa i skuvas ga user posted image

Viking , ako imam maramu u toj slici na klupi onda je prava user posted image


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 282
   RE: Zimnica
7.9.2011 14:05:33   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: n i n a

Tnx Olga user posted image A za tu anegdotu sa gljivicama nisam čula user posted image   Baš volim kad je Olga u ulozi naratora .....user posted image


ovde mi je sve drugo asocijacija samo ne pečurke user posted image


_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 283
   RE: Zimnica
7.9.2011 14:08:51   
Anoniman
user posted image
prva slika u glavi su mi bila necija stopala ...
taj sok ako nije tomatelo ili nesto slicno, nego kupljen cedjen sok od paradajza treba da skuvas, ali dodajes secer, konzervans, sirce, celer, persun ... zavisi od recepta.
imam kod kuce negde recept ...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 284
   RE: Zimnica
7.9.2011 14:11:09   
viking
Nemaš, ali imaš kecelju. To je to :)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Viking , ako imam maramu u toj slici na klupi onda je prava user posted image



_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 285
   RE: Zimnica
7.9.2011 14:12:28   
Olga75
ja kuvam ala natural bez icega samo sa malo konzervansa ionako ga ne pijemo nego ga koristim samo za kuvanje
a sto se tice gljivica , nikad ih nisam imala , cak ni kandidu , pupupu , preferiram ukiseljene sampinjone user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 286
   RE: Zimnica
7.9.2011 14:12:59   
ivaj
Au,znaci svasta nesto stavljam.
Moracu da nadjem neki recept da znam zbog kolicine.

Necu kuvati mnogo,mozda samo 10 l.

Inace,ove godine skuvali smo dzem od kajsija,iseckala sam crvenu papriku i stavila u zamrzivac,jos mi ostaje paradajz.Sve ostalo cu da kupim kad mi se jedeuser posted image
Kod nas u kuci to niko nista ne jede osim mene,pa se ne isplati stavljati.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 287
   RE: Zimnica
7.9.2011 14:16:22   
Olga75
Ivaj , zavisi kao volis
ja prezirem paradajz sa celerom a mrzim kad je slan user posted image

Viking , imala sam kecelju sa karnerima i maramce na glavi , znaci ima da te pratm svaki put kad vidis sampinjone , jos kad ih probas neces moci da me se otreses user posted image


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 288
   RE: Zimnica
7.9.2011 14:33:47   
Anoniman
racunaj na ukuvavanje kad kuvas paradajz. mi kuvamo 50 l svake godine, uvre izmedju 5 i 7 litara

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 289
   RE: Zimnica
7.9.2011 22:09:18   
Lu
Napravila sam ajvar, 28 tegli...40 kila paprika smo ogulile nas tri komadauser posted image
Sutra ću da spečem šljive, tj. pekmez ili marmelada, samo ih sameljem, stavim u dublji sud, pospem šećerom i nek se upeku u pećnici same, dokle želimuser posted image
Imam još jednu teglu od prošle godine, a od šipka imam od prije dvije godine, moram to da pojedem i novi da pravimuser posted image
Ja sve samo pasterizujem, nigdje ne stavljam konzervans ni vinobran.

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 290
   RE: Zimnica
8.9.2011 7:35:50   
Anoniman
Napravljen pekmez od šljiva user posted image A ajvar ćemo praviti za 10-ak dana.
Lu i kod nas isto user posted image doduše mi pečemo oko 60kg paprike, ali radi svega nas četvoro

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 291
   RE: Zimnica
8.9.2011 10:21:26   
Olga75
skuvala sam paradajz a danas bi trebalo da oberem breskvu pa ce da bude i od nje nesto napravljeno user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 292
   RE: Zimnica
8.9.2011 11:23:05   
viking
Ja samo mogu da kažem - žene, svaka vam čast! Respect! user posted image

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 293
   RE: Zimnica
8.9.2011 12:03:35   
Olga75
Viking , to su ti cari nas seoskih zena user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 294
   RE: Zimnica
8.9.2011 12:49:28   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image Hej salaši na severu Bačke.... user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 295
   RE: Zimnica
8.9.2011 13:04:22   
JMPM
Ja sam pravila pekmez od sljiva i kupina user posted image .
Tursiju cu za koji dan, so i sirce su spremni...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 296
   RE: Zimnica
8.9.2011 14:16:57   
pepeljuga
Zene, ja vam se divim, ja sa mojim radnim vremenom od deset sati jedva da mogu da skoknem u prodavnicu da kupim nesto user posted image ali zato, Bogu hvala, imam babu koja pravi zimnicu za sve nas, tj. celu nasu i porodicu mog ujaka, i to svakom posebno sta i kako voli. Mm i ja skoro da i ne jedemo nista od toga, ali ja odusevljeno uzimam sve sto napravi jer znam koliko je ona srecna sto to radi zbog nas user posted image


_____________________________

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 297
   RE: Zimnica
8.9.2011 21:10:48   
magnetic
Zene moje,da li neka zna da li se bundeva moze smzavati?

_____________________________

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 298
   RE: Zimnica
8.9.2011 21:52:54   
Vika
može, ja je zamrznem narendanu.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 299
   RE: Zimnica
8.9.2011 22:18:52   
magnetic
Super,hvalauser posted image

_____________________________

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica
Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here