GRGA -> RE: Zimnica (3.9.2011 22:06:52)
|
Lu kod nas je pijac prepun kornisona...ostavila samneke malecke ..bas su mi lepi... Za Lu (koja je strucna stos e tice zimnice)i obajsnjenje za one koje zele da ostave... Krastavcice lepo oprati..Verovali ili ne ja perem svaki posebno[sm=jezicek.gif].....Kuvati presolac----samo u hladnoj vodi doati...Kesicu bibera u zrnu,,,maalo belog bibera,,kesicu slacice,,kasiku korijandera...(potrudite se pronaci ga!!akao ga nadjete videcete koliko smeka on ima))Stim sto na kraju,,kada voda vri ne stavljate 250ml esencije((To je za stvari kojima zaista treba cuvanje,,krastavci mogu i na 150ml esencije!!!!! U opranu teglu,ja je malo i zapecem staviti--- --malo rena(budite oprezni sa njim,ako stavite malo vece parce zna da napravi otuzan ukus,,te ako vas je starh izbacite ga...ja ga stavljam na vrh kasicice iseceno parce ...velicine-TIK-TAKA!!! ---Lovorov list----jedan mali listic ---Mirodjiju,,,,na vrh kasicice --slacicu-jedna mala kasicica -malo belog biberau zrnu --malo crnog bibera u zrnu Lepo ih pritisnuti,,te kada se tekucina prohladi i bude mako,,preliti krastavce...Ja na njih stavim celofan,gumicu pa poklopac!!!!
|
|
|
|