dunja RR -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo (14.12.2014 17:44:21)
|
IZVORNA PORUKA: mama krava - Maslinovo mozes od pocetka po kasicicu slobodno. - Ulje od kostice grozdja tek od 10 mes. - Baby mix je mix onog malog povrca pa od tuda "baby", a ne zato sto je kao za bebe. Ja sam krompir imala domaci samonikli, pa sam odmah davala, a inace ne bih davala osim ako nije organski ili provereno domaci i neprskani, sada na pocetku, jer se krompir i sargarepa prskaju ko zna cime... - Proso imas u svakoj zdravoj hrani da kupis, u rinfuzu, ali bolje za pocetak kupuj upakovano. Imas organski od po 200gr kosta oko 200 din i to imas i u Rodi. Inace, to je "ono sto jedu papagaji" i preukusno je (meni i mom debelom i cerki), a da ne pricam da je pun gvozdja! - Daj prvo sve to sto imas da je domace, pa onda ostalo.... Odlično, krenuću onda sa maslinovim, grožđano kasnije. Znam da je baby Zato što maleno, nego mi je nekoliko tehnologa hrane reklo da je Frikomovo povrće provereno dobro, bere se u rano jutro, pre fotosinteze, kada ima najmanje otrova, .... pa da mogu slobodno da krenem sa njim, da ne bih ja uzimala ovo sa pijace - krompir, šargarepa ... Jel mogu da krenem sa Frikomom? Proso, može li ovaj KLIK ?
|
|
|
|