Klarita -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo (2.12.2014 8:41:32)
|
Poc, draga, promeni ticker[sm=smiley1.gif] i super vam je raspored, isti kao nas[sm=smiley36.gif] jedino sto N ne pojede bas 300-350gr slane kasice, ali koliko toliko pojede. Reeeetko se desi da pojede toliku kolicinu. Juce sam mu dala kasicu od 8m curetina, riza i sargarepa od Hipp-a je sa sitnim komadicima...malo se bunio kao, plazio jezik napolju sa nagonom na povracanje ali mrljavio po ustima i pojeo skoro celu teglicu od 220gr. Ja zadovoljna. Danas na meniju zumanac sa home made povrcem, pa cu da vidim kako cu. Probala bih da izgnjecim samo. Jole, prijo, i ja sam dala prvo plazmu iako sam rekla da necu[sm=zmeden.gif] sad mu ubacim povremeno (jednom u 10-15 dana) u voce po jednu kasiku. Ubaci joj zitarice sa glutenom bolje, divnih ima zaista. I probaj sa vodom. Moguce da je zedna. I ono sto je bitno je da odvajas mleko bar 2h od mesa pre i posle, zbog apsorpcije gvozdja. Je l' stapni mikser bolji od blendera? Mislim, da li ostanu komadici ili kao blender sve bude glatko? Danas mi stize stapni, pa da znam da li da cekam ili ne[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|