Klarita -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo (31.10.2014 11:06:14)
|
Mi se doveli u red [sm=sloncek.gif] Tacno je bio presit pa nije mogao jadnicko, ali sve bolje i bolje rucka, pu pu pu da ga ne ureknem. Ako se desi da bas bas fino pojede rucak a , okasni jer spava, onda mu dam za veceru zitarice sa mlkeom. Ako slabije jede rucak, i/ili ranije malo, onda popije mleko, pa za veceru dobije zitarice bez mleka ili Hipp good night iz teglice[sm=smiley1.gif] Sad da li je to red ili ne, vidim da mu prija, a i meni konacno nije frka oko svega. Jos nismo uveli km...probacu danas za rucak sa blitvom nekim povrcem i zumancetom. Jos ove nedelje je na 1/2 pa od sledece krece celo. Lili, mozes slobodno da uvedes sve isti mesec, samo ne iste nedelje[sm=smiley2.gif] Zumance se uvodi od 1/4, pa tri puta nedeljno, pa sledece nedelje 1/2, isto tri puta nedeljno, pa celo zumance, tri puta, ostalih dana razlicito meso. Ja sam K davala dzigericu, njemu necu[sm=smiley13.gif] Onda su nam bili obroci 3x povrce sa zumancem, 3x meso i povrce, 1xdzigerica[sm=zmeden.gif] tako smo imali raspored za celu nedelju. Ona mi nije jela kupovne slane, ovaj mali brise sve[sm=smiley1.gif] Gadi se od hleba. kad mu stavim koricu u ruku ili priblizim ustima, odmah se mrsti, vrti glavom i ima nagon na povracanje[sm=zmeden.gif] a, ja kupila i mini pekaricu da mu dajem domaci hleb. Nema veze, jesce kad priporaste. Za sada samo od hleba i od brokolija, ali Boze moj, brokoli mu uvaljujem, pojede, hleb ne silim, nema potrebe. K sam sa 9m prestala da miksam i nudila gnjeceno, muke su bile, gadila se na sve zivo. Cini mi se do skoro se gadila od mesa. Ne volim price o zvakanju i zubima. Moje kumce nije imalo zube do 14m, tek sa 14m izbila jedinica...a, odlicno je ruckala sve. Desni su poprilicno jaki i nema potrebe cekati zube.
|
|
|
|