little_one -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo (19.10.2014 12:38:08)
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Mislim da je pametnije da joj prvo uvedes pavlaku, jogurt i mladi sir (tim redom) pa onda da joj das taj mlecni dezert :) Zar pavlaka ne ide nakon i sira...meni je Andrea bila sumnjiva za alergiju na PKM jer se osipala od ad mlijeka iz kasica pa sam bas bila oprezna sa mlijecnim proizvodima, elem sve je dobro podnijela osim te pavlake, kad god bih joj dala pavlaku ona bi bljucala i izbacivala kiselo pa sam ja pavlaku odgadjala. Sad jede bez problema. A taj Nestle ne bih davala, napravi joj radije sama pudingic neki ili vocni jogurt, nemoj da je kljukas tim jos, mala je. Zamisli sta ima unutra kad to stoji na sobnoj temperaturi a mlijecno je. [sm=zmeden.gif] Mi uveli i bundevu, super je klopa, a danas ja skuvam veliku jabuku i fin kolut bundeve i izmiksam i jednu malu solju za kafu Aleksandri odvojim a ostalo Andrei. Andrea smlatila u tren oka, Aleks malo sporije jede ali i ona pojede sve...pravo me iznenadise, mogla sam bebi jos malo da odvojim al ne ocekivah ovakav apetit. Jos na to pojede sisu i po i obe zaspase. Inace, Andrea samo pita za bebine kasice da se i ona prikrpi tako da sve kuvam troduplo od onog sto treba. Njoj zdrava uzina a bebi ljepse izmiksano [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|