serpica -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo (4.10.2014 17:26:33)
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa I po meni je kasno. Idemo pocetkom meseca na kontrolu pa cu videti i s njegovim pedijatrom sta kaze o tome sto odbija mleko. A u medjuvremenu cu mu uvesti polako. On sve rucka, tako da verujem da nece biti problema. Hvala vam zenice [sm=smiley31.gif] Sanjalice draga,evo mozda ti moj primer malo olaksa.. moj bebac prestao je da pije mleko sa nepunih 7 meseci,uopste,ni kap,promenila sam 6 vrsta AD mleka,uvela mu na kraju i kravlje i kravicu i bez laktoze ama bas ve sto sam mogla,ali ne,cim oseti ukus pljuje,probala sam da zamenim flasice,pa opet vratim stare,probala da ga hranim dok spava,cak ga ponekad pustila da bude gladan samo d bi bar malo popio mleko,ali ne,nista. Davala sam jogurt i kiseo mleko u izobilju smo da nodoknadi to sto ne pije mleko. I tako je odbijao sve do pre 15.tak dana kad je ponovo poceo da pije.Sad popije po 260ml ujutru i uvece i ja ne mogu da verujem. Neko mi je rekao da odbijaju mleko kad pocnu zubici da im rastu ili ih nesto boli pa nam tako daju znak.Uglavnom,htela sam reci,nije pio mleko 7 meseci a jeo je skoro sve,i hvala bogu save je bilo ok. Probaj da mu u hranu stavjas mleko sto vise mozes.
|
|
|
|