Dada81 -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo (3.9.2014 0:33:36)
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Dani ja jos uvek sve pasiram. Jedino mu dajem sitno hleb i to obozava. Mirkam drago mi je da sam ti pomogla[sm=smiley1.gif] spagete ili makarone, sta god svejedno bude pasirano[sm=smiley36.gif] Za veceru mu cesto pravim palentu sa sirom i jogurtom, ili kada kuvam stavim malopalente- malo griza plus sir i jogurt i to sve izmiksam. Bas je ukusno. Toga se najede pa sam mirna do 5-6 ujutru. Veceras sam mu spremila linov cokoladni griz sa mlekom i super je. A voli i da pijem sam jogurt. Secam se da se Vuk mrstio na jogurt. I ja vec neko vreme makarone sa mesom i povrcem,A,kupila sam u DM-u odlicne spagete od kukuruznog brasna umesto palente to cesto dajem,kuvam ih sa tikvama(tikve svih vrsta,to mi je baza [sm=smiley36.gif] i nase iz baste ) voli ih. Sljive pojede sveze ujutru po 2-3 ,ali one bas zrele ,mekane ,(i opet ima problema kada kaki,muke [sm=smiley13.gif] ) voce sveze mogu odmah,to pre ni ja nisam znala.A povrce sveze,nekad oko 10-12 mes. Blendam i ja jos,nisam ovako Davidu,bolje je grickao,ali Marko drugaciji,jednostavno nece da jede,pocne da place ako mu zapinje u grlu i ono kao da se davi,bas ga iznervira. Ja tek neki dan uvela jogurt,bojala sam se nesto reakcije,jer mi je David imao atopijski der.i reagoao na hranu i mlecne proizvode. Dijana koji hleb dajes,je li domaci,mislim? Ja tek pocela po par mrvica da mu dajem.
|
|
|
|