Zemunka85 -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo (12.5.2013 12:24:50)
|
-Evo mene sa novim nedoumicama. Ovako - razmisljam o onome sto sam procitala, da bih trebala voditi racuna o dnevnoj kolicina zitarica koje dajem bebi. E sad, ako ja njoj ja jedan obrok dan Milupinu kasu (pirinac, pirinac/kukuruz, 7Corn), da li sam ja ispucala dnevnu dozu? Koliko Milupinih kasa sme dnevno? Za Nestle pise 2 porcije, a ovo? I ako jesam - sta dati za drugi obrok (dorucak/veceru), jer mi to onda onemogucava i kacamak i griz. A? Jos kada bih nekada dodala zitarice bez mleka u voce, ili povrce ... -Dajte neke predologe za dorucak/veceru, inace. -Dalje, ovih par dana koliko uvodim zumance - ne dajem meso uopste, tako? Mi smo svasta uveli. Zadnjih dana uopste nisam davala na tri dana. Cak je prekjuce dobila proliv i to dve vodene stolice, juce tecnija, danas OK. Nisam joj davala ni probiotik, niti mislim da je od ikakve hrane. Taj dan smo se em preprepreumorili, em bili na suncu, em sam joj zbuckala Humanu neku na malo cudan nacin @!##!$~. Sve OK :D. Dala sam joj i pavlaku, jogurt, kiselo mleko, keksic neki, makarone, neku Nestle poslasticu, griz ... Dala sam joj i malo bataka isitnjenog u ruci da zvace :D. I krusku bananu, avokado - da gricka. ALi ne kapira bas... -E a koji keksic dajete bebama da grickaju? -A plazma? Nas dan sada izgleda ovako (malo nam se poremetilo jer je pocela da zabada do pola 10, sto je za nju bas bas dosta). Ujutru siki koliko god hoce puta (kada se budi) do 9. U 10 dorucak Oko 1 rucak oko 4 voce oko 7 zitna kasa i u 9 siki. Nocu nekada siki jednom, nekada ni jednom. Nikako da odem do nutricioniste po neke savete. Sutra cu :D
|
|
|
|