Misha i Ljisha -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo (2.10.2013 15:06:38)
|
Zemicke od spelte su sjajne. Morate praviti ali ako nadjete recept na netu verujte mi stavite manje soli nego sto pise[sm=smiley36.gif]. U svakom slucaju koristimo speltu ali ne nesto preterano. Sto se tice baba i drugih ljudi. Ne bojim se ja alergija niko u nasoj porodici nema alergije na hranu ja se upravo bojim da ce ona imati gasove i grceve zbog te njene osetljivosti. Evo ceo dan ne moze ni da spava ko svet, sve nesto po pola sata a dusa joj spava. Ja sve po pe esu uvodim da bi ona naravno lakse varila i navikla se da vari odredjenu hranu. U svakom slucaju posvadjala sam se ja par puta ali dzabe recimo kad mene mm ne podrzi. On kaze pa pusti je da proba. Moja mama je pokusala da joj da coko bananicu, slog me strefio kad sam videla (al je Dunja zeznula liznula i napravila facu kao da ce da se ispovraca), i slag, i ko zna sta sve da ja nisam ni videla, a sveki isto tako. Treba da jede, deca se odhranila na mleku sad ne sme mleko, gluposti tralala... Bolje da vam ne pricam, dzaba ja objasnjavam i svadjam se kad ja okrenem ledja oni njoj turaju pod nos svasta. Srecom kazem pa Dunja uglavnom ni nece da je drugi hrane a ni nece da jede sto joj ja nisam davala[sm=smiley36.gif]. Mamina dobrica. Nama je danas dan za povrce, jos nije rucala, poremetila mi se skroz danas i zbog tog nespavanja i gasova i kojecega. Inace rucka uvek u 2.
|
|
|
|