Torbica -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo (22.7.2013 21:13:29)
|
Zagovornik sam zdrave hrane ali nisam nesto opterecena mnogo kao npr moje komsije ili mnogi koje ja poznajem. Cak smatram da se hranim bolje i zdravije od 90 % ljudi koje poznajem. A ipak eto danas sam pogrickala ravanica perece. Imam u kuci i domaci kukuruz kokicar a imam i kokice za mikrotalasnu. Moje komsije ne daju deci nista "vestacko" tako da kazem pa kad odu na rodj onda se prezderu kojekakvih gluposti. Opet jedan moj djak obavezno u gradu jede pljesku a njegovi su svi vegeterijanci i sangejzeri. [/quote] [sm=jezicek.gif] Hihi. Misho, nasmeja me. Ja nisam ni za kakve krajnosti jer to uvek tezi da se zvrsi kako ne treba. Jako vodimo racuna o ishrani i meni je najvaznije da moja deca imaju obe uzine voce, a za rucak pored mesa/ribe i raznovrsno povrce. I jako su zahvalni, svi jedu sve, nema izbiraca. Kod nas nema salami, pasteta, virsli, srecnom okolnosti sto su baba i deda na selu pa klinci jedu domace - pecenicu, slaninicu a namaze i pastete pravim ja. Jedino od firme Vieco uzmem biljne - ima sa spanacem, gljivama, brokolijem a bez soje i konzervanasa i aditiva. Ima ih u zdravoj hrani. i bebac je probao, svidja mu se. Generalno, svo troje su jesni, hvala Bogu, trudim se da im ponudim sto zdravije, ali nisam za vegetarijanstvo dece. Svaka cast, instikt nalaze drugo. Gledam, ovaj nas bebac polako pocinje da jede sa nama, i cudim se, kad pre prodje to....
|
|
|
|