SUPER MAMA -> RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? (8.11.2011 16:52:25)
|
a znaci muz moze da ostavi npr.neku kesu dole pa sestra da mi donese? ako mi npr nesto treba.. Naravno, naravno, moj suprug je dva puta ostavljao kese na kesu je bilo napisano moje ime i prezime i broj soba i vidis onda sestre u kolicima raznose postu[sm=smiley36.gif] Znas kao u vojsku vojnici kad dobiju pismo, posiljke.[sm=smiley36.gif] Ja planiram jos jedno dete i boze zdravlja opet cu se poradjati u Zemunskoj bolnici. I da nezaboravim.Porodilje koji su se porodile u Zemunskoj bolnici imaju pravo svoje bebce da nose na ultrazvuk kukova u bolnici bez cekanja, guzvi i zakazivanja.Ja to nisam znala tada tek posle 6 meseci saznala ali vec smo bili od pocetka u Institut za majku i dete. Eto i tu informaciju biceti od koristi. I da evo setila sam se jos nesto.Posle porodjaja u sobi nisu mi doneli bebicu ja pitala zasto a oni meni mama odmorise naspavaj se i sutra ujutru ces je dobiti u 9h to je prvo upoznavanje. nema baby frendly sistem iskreno meni je bilo bolje jer kolko sma krvarela 3 puta su mi menjali posteljinu u roku od 8h. Stvarno su bili fini.Cak smo sledeci dan imali i demonstracija kako se povija beba sta da kupe tate dok smo u bolnici mi, misli se na jod, kapi i sl.Ja sam vec bukvalno bila spremna sledeci dan kad je dosla patronazna sestra.A i sve pohvale za patronaznu sestru koja je dolazila do godinu dana. Takodje isti dan dosli su u obilazak neonatolog pedijatar i rekla mo je da moja bebica dobro u najboljem redu samo sto je rodjena sa laksim deformitetom stopala stvarno su bili ljubazni i nisu me uspanicili niti su bili grubi.bas smo pricali jedno 15 minuta oko toga i rekli su mi da ne brinem da ce se sve to ispraviti sto jeste.Moje opsto stanje je bilo veoma dobro pustena sam nakon 2 dana, znaci primljena sam u nedelju ujutru u 1h a otpustili su me u utorak u 14h jer moje opste stanje je bilo odlicno a i bebino.Pre otpust su me pregledali naravno nisam isla na reviziju ili sl. E sada ja sma imala problem nakon porodjaja sa 9 dana primljena sma opet na prijemno u porodilistu jer do 40 dana javljas se kod njih za bilo koji problem.Ali za to moram priznati sama sam bila kriva naislo mi mleko, zaradila mastitis ragade, skocila temperatura do 40 i opet su me sve ispregledali da nije bakterija slucajno, sto nije bilo slucaj.I smestili su me na ginekologiji kao porodilja sa mastitisom i verujes mi da tih 5 dana kolko sma bila tamo na svaka 3 sata dolazili su sestre bokserke da me izmlazavaju znaci sa porodilista i pomagali ja stvarno nemam reci.ja sma htela posle 3 dana da me puste jer nisma imal temperaturu ali nacalnice je rekla ne ja tebe ne pustam jer tvoje grudi su i dalje upaljene i nije me pustila.za to vreme sam odrzavala mleko i nakon 5 dana pustili su me stim sto sma morala da se javim ponovo kod nih nakon nedelju dana zbog kontrole. Sta vise da kazem sem da je sve bilo u najboljem redu. Sem ovo sto se meni desilo ali kazem mojom krivicom. Zeim ti lepu trudoncu i nemoj ici preko mosta porodiliste je stvarno sredjeno cisto.Samo savet za mobini telefon kad je vizita sklanjaj jer nacalnica kako sto sma rekla je stvarno po tom pitanju jako stroga zena.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|