Hristinica -> RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici? (25.4.2012 20:19:42)
|
IZVORNA PORUKA: ljubičica Istina je sve što ste rekle za zemunsko da su lopine. I jako je bezobrazno što uzimaju tolike pare za porođaj sa epijem, ali šta sad da se radi kad je tako. Ni u jednom porodilištu se to toliko ne naplaćuje, samo tu. Ali, ja kad bih se ponovo porađala ponovo bih izabrala zemunsko porodilište jer tu rade meni jako dragi ljudi koje dobro poznajem i koji su jako stručni i pozitivni. Pristrasna sam, znam, ali ko ne može da plati 50 i nešto hiljada neka ide u drugo porodilište gde to ne košta toliko. Ko se ipak odluči za zemunsko neka stisne zube i izgura do kraja. Ja sam se dva puta tu porađala i oba puta me je porađao dr Plješa i ima njegovu sliku da uramim i okačim na zid. Ali vidite, tolike žene su se porodile bez epija i ičega pa je sve kako treba. Ja znam da postoji strah, i sama sam prošla kroz to, ali najvažnija je babica i da je dr tu da smiri porodilju ako je uhvati panika. Hristinice, draga moja, ti si se previše opteretila i uplašila. Opusti se i biće sve u redu. Nemoj da se nerviraš i da previše razmišljaš o tome, uživaj u trudnoći. Znam kako ti je, zato ti i pričam sve ovo. Ljubi tebe tvoja Ljubičica, nemoj da se sekiraš, biće sve u redu. [sm=smiley31.gif] jao Ljubicice, draga, uplasena sam puno, ali sta da se radi[sm=smiley36.gif] i ja sam se odlucila za zemunsko, i spremna sam da dam para koliko traze, bas zbog te njihove ljubaznosti i atmosfere, a mogu da biram dr koji ce da me porodi, i po vasim komentarima vidim da je dr Pljesa dobar..a kazi mi kako se zove ?!da znam kad me pitaju... ne znam zasto toliko uzimaju za epidural,kad imaju svoja dva anesteziologa[sm=smiley15.gif]
|
|
|
|