Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 17:53:39
|
|
|
|
Trcosava
|
Pa nemojte tak žene, mas' i aleva paprika su zakon!
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 17:53:50
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Marijachi1 Bojana je musko. Provereno. A ko si ti?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 17:57:23
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Bojana78 Pa sto da ne?? Ima jedan decko koga ja zelim za zeta, on je 6 godina stariji od moje Doroteje, jadan decko ima krivu kicmu, majka rodjena ga vredja i ponizava, imam osecaj da ga niko ne voli, ko sina cu ga cuvam i volim. Njemu treba uteha, da ga cuvaju ljudi i vole. Ja vas molim da ovu osobu ne banujete. Televisa presenta: Nueva telenovela-Novi sin svoje majke Oprostite, bilo je jace od mene
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 17:58:18
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: Marijachi1 Bojana je musko. Provereno. A ko si ti? To je budući zet
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 17:59:15
|
|
|
|
Verolina
|
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 18:13:33
|
|
|
|
Trcosava
|
Oterala sam Bojanu/a
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 18:30:44
|
|
|
|
Olga75
|
ma gde si mi bre nestala Bojana u pola razgovora
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 18:33:26
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: Bojana78 Pa sto da ne?? Ima jedan decko koga ja zelim za zeta, on je 6 godina stariji od moje Doroteje, jadan decko ima krivu kicmu, majka rodjena ga vredja i ponizava, imam osecaj da ga niko ne voli, ko sina cu ga cuvam i volim. Njemu treba uteha, da ga cuvaju ljudi i vole. Ja vas molim da ovu osobu ne banujete. Televisa presenta: Nueva telenovela-Novi sin svoje majke Oprostite, bilo je jace od mene nasmejaj se posteno, hvala ti verolino
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 18:33:44
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ma gde si mi bre nestala Bojana u pola razgovora vija budućeg zeta po selu , mislim ipak on ima krivu kičmu.... njemu treba ljubav (all we need is love)
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 18:34:31
|
|
|
|
isidora88
|
bojana a da pitas svekra i svekrvu da vam ovih dana nakuvaju stone ruckova pa da zamrznete, imacete taman sta da jedete kad oni odu
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 18:36:12
|
|
|
|
dijana1*
|
Ne dirajte mi Bojanu bice pec pec
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 18:38:13
|
|
|
|
isidora88
|
bojana ode malo na druge forume, ce se vrne
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 18:41:43
|
|
|
|
dijana1*
|
Ce se vrne ce se vrne Nigde nece naci ovakvu dobrodoslicu kao kod nas
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 20:18:22
|
|
|
|
Bojana78
|
Vrnula sam se, bila sam kod svekrvu u Krajince, neki ljudi dodjose i morala sam da napustim razgovor. Sta vam jos nije jasno?
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 20:38:02
|
|
|
|
Olga75
|
a otisli gosti ? r dobro je a nama je sve jasno nemoj da se rogusis odmah kad te neko nesto pita , pa nije to lepo
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 20:51:23
|
|
|
|
New Mom
|
Uopste ne kontam ovu temu.
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 20:53:34
|
|
|
|
Olga75
|
kako ne kontas NM Bojana je zelela dete al joj je cerka Doroteja zabranila , ona sad ima 14 godina , one su najbolje drugarice i Bojana bi volela da ima domazeta a mislim da bi to volela i Doroteja ja sam tako to sve shvatila
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 20:55:05
|
|
|
|
Bojana78
|
Pa jeste Doroteja neda, ona voli sve za nju. Voli sto je jedinica, time se ponosi ma nek je ziva i zdrava.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 20:56:42
|
|
|
|
New Mom
|
Oldzi salji pp. :) Dugooo se nismo culi. Sorry za off.
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 21:03:28
|
|
|
|
Bojana78
|
Jeste, ne voli Dorotejica moja brata ni sestru da ima, pa sta ces takva je. Evo ona sad ce ide do grad sa drugaricama, malo u park pa ce dodje kuci.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 21:06:40
|
|
|
|
Olga75
|
pa neka je kad ne voli , samo se onda moras paziti da se ne omakne
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 21:10:25
|
|
|
|
Bojana78
|
Ma nece biti kao sto sam rekla, nista od drugog deteta.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 21:23:19
|
|
|
|
NadaR
|
Pa,da .. Ne bi valjalo da se naljuti Dorotejica. Nek je ziva i zdrava.
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 21:26:11
|
|
|
|
Modessty
|
E baš me lepo nasmejaste! Olga ti si genije!
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 21:27:54
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Bojana78 Pa videcu mada znam i ja nesto da kuvam. Znam supu da skuvam, znam corbu, znam kolace i sitne palacinke da spremim. Moj svekar mnogo lepo sprema rostilj, riblju corbu, gulas, a videcemo kad njih ne bude bilo, mozda budemo narucivali iz kafane. sta je bre ovo, jel ovo neka zajebancija?? prvi april je prosao a kake su ti to sitne palacinke???? a kupus jel kiselite????a ako ti svekar ne zna da pravi ajvar, onda sve ostalo pada u vodu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?