Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 17:53:39
|
|
|
|
Trcosava
|
Pa nemojte tak žene, mas' i aleva paprika su zakon!
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 17:53:50
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Marijachi1 Bojana je musko. Provereno. A ko si ti?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 17:57:23
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Bojana78 Pa sto da ne?? Ima jedan decko koga ja zelim za zeta, on je 6 godina stariji od moje Doroteje, jadan decko ima krivu kicmu, majka rodjena ga vredja i ponizava, imam osecaj da ga niko ne voli, ko sina cu ga cuvam i volim. Njemu treba uteha, da ga cuvaju ljudi i vole. Ja vas molim da ovu osobu ne banujete. Televisa presenta: Nueva telenovela-Novi sin svoje majke Oprostite, bilo je jace od mene
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 17:58:18
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: Marijachi1 Bojana je musko. Provereno. A ko si ti? To je budući zet
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 17:59:15
|
|
|
|
Verolina
|
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 18:13:33
|
|
|
|
Trcosava
|
Oterala sam Bojanu/a
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 18:30:44
|
|
|
|
Olga75
|
ma gde si mi bre nestala Bojana u pola razgovora
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 18:33:26
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: Bojana78 Pa sto da ne?? Ima jedan decko koga ja zelim za zeta, on je 6 godina stariji od moje Doroteje, jadan decko ima krivu kicmu, majka rodjena ga vredja i ponizava, imam osecaj da ga niko ne voli, ko sina cu ga cuvam i volim. Njemu treba uteha, da ga cuvaju ljudi i vole. Ja vas molim da ovu osobu ne banujete. Televisa presenta: Nueva telenovela-Novi sin svoje majke Oprostite, bilo je jace od mene nasmejaj se posteno, hvala ti verolino
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 18:33:44
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ma gde si mi bre nestala Bojana u pola razgovora vija budućeg zeta po selu , mislim ipak on ima krivu kičmu.... njemu treba ljubav (all we need is love)
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 18:34:31
|
|
|
|
isidora88
|
bojana a da pitas svekra i svekrvu da vam ovih dana nakuvaju stone ruckova pa da zamrznete, imacete taman sta da jedete kad oni odu
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 18:36:12
|
|
|
|
dijana1*
|
Ne dirajte mi Bojanu bice pec pec
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 18:38:13
|
|
|
|
isidora88
|
bojana ode malo na druge forume, ce se vrne
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 18:41:43
|
|
|
|
dijana1*
|
Ce se vrne ce se vrne Nigde nece naci ovakvu dobrodoslicu kao kod nas
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 20:18:22
|
|
|
|
Bojana78
|
Vrnula sam se, bila sam kod svekrvu u Krajince, neki ljudi dodjose i morala sam da napustim razgovor. Sta vam jos nije jasno?
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 20:38:02
|
|
|
|
Olga75
|
a otisli gosti ? r dobro je a nama je sve jasno nemoj da se rogusis odmah kad te neko nesto pita , pa nije to lepo
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 20:51:23
|
|
|
|
New Mom
|
Uopste ne kontam ovu temu.
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 20:53:34
|
|
|
|
Olga75
|
kako ne kontas NM Bojana je zelela dete al joj je cerka Doroteja zabranila , ona sad ima 14 godina , one su najbolje drugarice i Bojana bi volela da ima domazeta a mislim da bi to volela i Doroteja ja sam tako to sve shvatila
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 20:55:05
|
|
|
|
Bojana78
|
Pa jeste Doroteja neda, ona voli sve za nju. Voli sto je jedinica, time se ponosi ma nek je ziva i zdrava.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 20:56:42
|
|
|
|
New Mom
|
Oldzi salji pp. :) Dugooo se nismo culi. Sorry za off.
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 21:03:28
|
|
|
|
Bojana78
|
Jeste, ne voli Dorotejica moja brata ni sestru da ima, pa sta ces takva je. Evo ona sad ce ide do grad sa drugaricama, malo u park pa ce dodje kuci.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 21:06:40
|
|
|
|
Olga75
|
pa neka je kad ne voli , samo se onda moras paziti da se ne omakne
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 21:10:25
|
|
|
|
Bojana78
|
Ma nece biti kao sto sam rekla, nista od drugog deteta.
|
|
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 21:23:19
|
|
|
|
NadaR
|
Pa,da .. Ne bi valjalo da se naljuti Dorotejica. Nek je ziva i zdrava.
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 21:26:11
|
|
|
|
Modessty
|
E baš me lepo nasmejaste! Olga ti si genije!
|
|
RE: Dete koje ne zeli brata i sestru 12.4.2013 21:27:54
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Bojana78 Pa videcu mada znam i ja nesto da kuvam. Znam supu da skuvam, znam corbu, znam kolace i sitne palacinke da spremim. Moj svekar mnogo lepo sprema rostilj, riblju corbu, gulas, a videcemo kad njih ne bude bilo, mozda budemo narucivali iz kafane. sta je bre ovo, jel ovo neka zajebancija?? prvi april je prosao a kake su ti to sitne palacinke???? a kupus jel kiselite????a ako ti svekar ne zna da pravi ajvar, onda sve ostalo pada u vodu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?