RE: Nostalgija (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

dunja RR -> RE: Nostalgija (10.5.2012 22:26:16)

Hehehe

Bobby McFerrin - Don''t Worry Be Happy

dunja RR -> RE: Nostalgija (8.7.2012 20:34:39)

LAMBADA KLIK

vukosava -> RE: Nostalgija (9.7.2012 7:39:34)

Meni nostalgiju drmne bilo kakva pesma na Srpskom/Hrvatskom/bosanskom/hercegovackom/crnskom/gorskom/bosnjackom jeziku [sm=smiley36.gif]

mala buba -> RE: Nostalgija (9.7.2012 7:43:06)

I meni takodje. Narocito kad cujem Idole, EKV,pa cak i Zdravka Colica

dunja RR -> RE: Nostalgija (26.4.2013 21:47:49)

Jel se seća neko ovoga :

KLIK

dunja RR -> RE: Nostalgija (26.4.2013 21:51:55)

Cyndi Lauper - Time after Time 1984

Maraj -> RE: Nostalgija (10.6.2013 21:18:07)

ja sam u decijim pesmicama [sm=smiley1.gif]

vukosava -> RE: Nostalgija (10.6.2013 21:35:03)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jel se seća neko ovoga :

KLIK

Hani hani kam tu mi [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Nostalgija (10.7.2013 23:06:14)

Crime Story - Del Shannon - Runaway

dunja RR -> RE: Nostalgija (10.7.2013 23:07:05)

Daaa [sm=jezicek.gif]
IZVORNA PORUKA: vukosava

Jel se seća neko ovoga :

KLIK

Hani hani kam tu mi [sm=smiley36.gif]

Leax -> RE: Nostalgija (10.7.2013 23:37:17)

Crime Story - Del Shannon - Runaway

Super muzicka podloga kao i serija[sm=bravo.gif]E tu seriju i Slucajni partneri
sam jedva cekala da pocnu na tv-u s tim sto sam zelela kada porastem da budem lepa kao Cybill Shepherd [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Nostalgija (11.7.2013 0:01:36)

Jao i meni su te dve bile omiljene [sm=bravo.gif]

Verovatno je tu bila još koja, ali da ove dve sam baš, baš, jedva čekala uvek!

NadaR -> RE: Nostalgija (11.7.2013 14:04:10)

Obozavala KLIK [sm=smiley1.gif]

nata11 -> RE: Nostalgija (13.8.2013 17:45:03)

LAMBADA KLIK

Jao lambadaaaaaaa [sm=smiley36.gif] Koliko sam samo kukala za ovakvom suknjicom. [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Nostalgija (13.8.2013 18:11:02)

Da, svi smo [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Nostalgija (18.8.2013 21:08:31)

Jel gleda neko Top Gun, ili samo ja nostalgišem? [sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: Nostalgija (5.1.2017 21:20:16)

nostalgija,moje drugo ime...sve u meni budi secanja,mirisi,pesme,ljudi,sve..kuvam pasulj upravo i secam se babine papule koju je pravila za slavu,onda me misli ponesu,pa se secam njenih recenica,kako me je nunala i mazila i tepala mi-babine lijepe kose..secam se dede onda,kako sam mu pomagala da pravi burad,on je to znao,bio majstor,pa kako vrucina bude,upekne sunce,ja svaki raspust tamo kod njih,vodim krave na ispasu,pomazem.i dan danas me miris ranog jutra podseti na moje selo,zazmurim i skoro da sam tamo..kako me je ujak vodio u grad uvece,a ja devojcurak,pa drzim dijetu i necu da jedem,a baba me samo kumi i moli...pre neku noc sam se setila nove godine kad sam bila dete,mama je uvek pravila neku tortu ruska salata,secasm je se odlicno,napravicu je nekad cisto da me mine zelja,pa kupimo koka kolu i jupi,to je sok kao fanta sad u staklenim flasama od dva litra,to je bio dozivljaj za nas...pa,kako mama ujutru pre posla,a radila je od 6,ustane i umesi nam pogacice sa sirom i ispece da imamo za dorucak i ponesemo za uzinu..sve slike su tako zive u meni...puno toga..

suzi kju -> RE: Nostalgija (5.1.2017 21:49:52)

O Branki moja lepa...
Meni se vrate secanja uvek oko nekog bitnog dogadjaja. Evo sada me duša boli sto nismo otišli za Božić kod mojih. Kako oni lepo neguju tradiciju, običaje. Uzivam u svemu tome .Sutra ce mi posebno biti teško uveče. Kad tata unosi Badnjak,a mi svi u glas govorimo "dobro veče Badnjače"pa bacamo žito, a onda unosi slamu a mi za njim pijučemo. Onda se kadimo, sedimo ,večeramo,smejemo se pričamo. Te su večeri zaista posebne, mama i tata pričaju o njihovom upoznavaju, zabavljanju, prosidbi,svadbi, životu. I svake godine je tako.
Sada bi sa decom sve bilo interesantnije.
Evo dok pišem suze mi idu, sve u meni treperi od tuge.
O bože koliko mi nedostaju, koliko bi volela da sam aada kod njih.
Jos mi je mami danas rođendan.
Uh...

Sanjica26 RR -> RE: Nostalgija (5.1.2017 21:54:42)

Meni svake godine te badnje veceri nedostaju. Bez obzira sto sad imam porodicu. Volela bih da smo svi zajedno. Ali eto Teodora ce ove godine da provede kod babe i dede. Taman ce ona da uziva u toj praznicnoj atmosferi.[sm=smiley1.gif] i da mi prenese utiske.

branki* -> RE: Nostalgija (5.1.2017 22:12:19)

Suzi,i meni su isle suze dok sam pisala...

emicaa -> RE: Nostalgija (5.1.2017 22:14:55)

Meni fali pomaganje mami oko spremanja vecere za Badnje vece,pa uranak na Bozic.I kad sam odrasla dolazila me je buduti,svaki Bozic je bilo isto "sine Hristos se Rodi,ajde ustani da doruckujemo" i onda me poljubi [sm=smiley19.gif]

MasnaMasnica -> RE: Nostalgija (6.1.2017 0:25:18)

Meni nedostaje moj deka kojeg ove godine necu pozvati da cestitam Bozic A ni videti vise, niti cuti glas. Nedstaje mi i prabaka koja nas je danas napustila😢. Moje detinjstvo je bilo bogato uz vas.❤

branki* -> RE: Nostalgija (6.1.2017 11:23:38)

UM,zao mi je[sm=smiley13.gif]

IvanaSK RR -> RE: Nostalgija (6.1.2017 13:15:58)

Suze mi krenule...
UM, zao mi je...
Ja se trudim da ne mislim o svemu tome, jer se rasplacem, ali evo, sve se sada vraca... Babin hleb je nešto najlepše u životu sto sam jela... A otici cu ja jos koji put da posetim babino mesto i jos malo ozivim uspomene...

branki* -> RE: Nostalgija (6.1.2017 13:22:12)

ja se secam stana gde smo ziveli do moje osme godine,pamtim kako sam se igrala tamo u dvoristu,planiram uvek da odem da obidjem tu kucicu i taj kraj ,nikako da to i uradim..kad dobijem peticu,tata mi da 50 din da kupim nesto od slatkisa...
a,babin hleb,najlepse nesto...opet cu se rasplakati...ja se isto trudim da to potiskujem u sebi,jer me to toliko obuzme da mi se cini da ce dusa da mi pukne nekad.,.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 7 [8] 9   Sledeća stranica >   >>