mama kukunka -> RE: Nostalgija (18.4.2012 2:18:13)
|
sebastian torba je bila i u crvenoj boji..mada sam imala crnu sebago cipele sam nasla jos jednom pocetkom ovog veka u onoj prvoj radnji ( mislim i jedinoj maloj) sto je ostala u Knezu, bas pre beo izloga gde kupovasmo sebastian torbe.. 501 jos imam neke i nosi ih mm :) ( em nisam bila sitna, em se kupovalo vece-da visi ) crne rolke i marame u svim bojama ( jos uvek imam obicaj da ih nosim) starkke, vijetnamka i martinke..i paladijumke ( i to ima sad da se kupi).. startas patike bile pre 2-3 godine u supermarketu u s. bana za kupiti joj kako smo jurcali po komisionima da trazimo odgovarajuce starke ili paladiumke slusanje radio programa-hit godine,meseca 202, a posle pingvin ( do onog arkanovog italijana sto ga je preuzeo)..secam se da smo se drugarica i ja javile povodom neke teme nocu..i da smo se najstrasnije izblamirale ( tako to dozivesmo) koncerti u domu omladine.. jupi sok carape sa rombovima u svim bojama ( i dan danas ih obozavam, al skup onaj burlington) nikad se nisam sminkala..al pamtim da je hit karmin bio SAMANTA 17 deciji partizanski filmovi mont jakna ( ne znam zasto, al sam nekoliko puta cak do Obrenovca iz grada isla da neke drugarice tamo kupuju jakne) bravo na nemackom spagerice za leto ( najcesce za jednokratnu upotrebu, jer se raspadnu posle prve kise) pljeska kod hotela moskva ili piroske kod atine ( sad je max mara tamo) beogradjanka u kojoj se nadje sve od igle do lokomotive, i onaj veliki deo na ulazu sto gleda na skc sa pozamanterijom gde smo kupovale konce za vez da bi prlele one narukvice sa sarama -tako sto zihernadlom zakacis za farmerke i pletes za vreme casova mlinovi za kafu ( selfservice) u samouslugama-obozavala sam kad me baba posalje da sameljem kafu sama-mislila sam da sam tad velika.. uff kakva divna vremena..zaista mislim da smo imali sretnije detinjstvo od nase dece..samim tim sto su nam roditelji bili rastereceni-sigurni poslovi, plate, radno vreme do pola 3, petkom do 1.. ona spica za crtani kad se televizori sutiraju..barum barum ( la linea) crtani mnogo dobrih decijih emisija..zimski bioskop tj filmovi pre podne dok je zimski raspust.. ma mogu ja do sutra ovako..
|
|
|
|