RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (25.2.2018 16:55:23)

Ma slabo veruj mi

Srecko47E -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (25.2.2018 17:15:21)

Sve u svemu lepa secanja imamo.. Na mlatarenje

nata11 -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (25.2.2018 17:42:15)

Disciplina koju je zahtevala,hladan odnos prema ucenicima i stap koji je mlatila po rukama. Kada se setim nije mi jasno kako je nesto tako uopste bilo dopusteno.

Srecko47E -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (25.2.2018 18:00:55)

Nisam za to ali tada su generacije bule mnogo bolje.
I djaci i ucenici

Dragce86 -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (4.3.2018 22:21:11)

Bila je bolesna zena i alkoholicar...seca me to kako me terala na velikom odmoru da radim zadatke iz matematike za stariji uzrast ( posto sam za svoj sve znala ) jer je mislila da je nemoguce da znam sve zadatke za moj razred i da mi ih sigurno neko resava unapred kod kuce...pa kad sam i to resila, onda je zvala koleginicu iz druge smene da se i pred njom iscudjava kako je to moguce [sm=smiley13.gif]

Dora89 -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (5.3.2018 6:13:19)

Bila je autoritet, bila je stroga, ali svi su je obožavali i divili joj se. Nikad nije podilazila đacima, a bila je uzor. Prosto je žena rođena za taj posao. Nadam se da ću ja umeti da budem bar upola takva prema svojoj deci.

mama Jo -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (5.3.2018 13:09:56)

Generalno su mi lepa secanja iako mi je ucitelj bio jako strog

Mala Elena -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (5.3.2018 13:11:11)

Najvise se secam ucitelja koji mi je napisao peticu preko cele table [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (7.6.2020 18:19:08)

IZVORNA PORUKA: branki*

vrlo rado je se secam.sad je u penziji.kad god je sretnem,obradujem se,poljibim i viknem-uciteljicee[sm=smiley1.gif]bila je stroga,starinskog kova,uvek mi je pisala u svesci-pisi lepse!

moja draga uciteljiica[sm=smiley27.gif]kako je volim.nema je vise...mislim da sad deca ne dozivljavaju uciteljicu kao ja nekad..mozda i gresim,mozda je prosto do karaktera i licnosti.ja nju kad vidim,ono nekad-pa,nema sile da joj se ne javim,pretrcim ulicu,stanem,popricam..

emicaa -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (7.6.2020 18:39:38)

Sjecam se svoje prve uciteljice,zvala se Dragica.Boze kolika je ta zena bila mila.Ona je nas dozivljavala kao svoju djecu.Obozavala je cvijece

flamingos -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (7.6.2020 19:44:03)

Seća me njena strogoća,baš je bila strah i trepet.Ali,u suštini fina žena,samo se znalo-ko kosi,ko vodu nosi.❤

Mirko Svirko -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (7.6.2020 21:45:59)

Moja uciteljica se zvala Goca. Bila mi je u komsiluku. Secam se da mi je bila na rodjendanu i poklonila knjigu. 

A njen muz je bio ucitelj (jako dobar covek) a ja se toliko plasila njega. I on mi pokloni kucu i tada sam se malo oslobodila straha.

Kata90 -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (7.6.2020 21:48:01)

uf seca me strogoca....tolko je nisam volela da sam se bojala od nje[sm=zmeden.gif]

flamingos -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (7.6.2020 22:02:56)

Kata,znači ista situacija.A da,zvala se Grozdana,tepali smo joj Grizda.😀

Mirko Svirko -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (7.6.2020 22:05:32)

I moja bila stroga. Ali smeksala sam ja kad mi poklonila knjigu. A i u komsiluku mi je bila pa je  poznata osoba. 

flamingos -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (7.6.2020 22:09:09)

Što je bila stroga,nego što je bila podmitljiva.😀Volela žena da dobija poklone i poklanja ocene.E vala,od nas nije dobijala ništa.Zato sam kasnije bila bolji đak nego kod nje.

Mirko Svirko -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (7.6.2020 22:10:34)

E Flamingos pa to je onda dobro. 

Jer te motivisala 👍Dobro nije na bas lep nacin,  ali izvukla si nesto dobro.

flamingos -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (7.6.2020 22:14:25)

Žao mi je što je po tome pamtim.Inače,dobra je učiteljica bila.Mislim,prenela nam je znanje.

Mirko Svirko -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (7.6.2020 22:47:25)

To je najbitnije. Jer sada ti pomazes svom detetu.

Misha i Ljisha -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (12.6.2020 7:34:25)

ijuuu postoji tema u kojoj ja nisam pisala [sm=smiley36.gif] i dan danas volim da sretnem uciteljicu iako je imala miljenicu a to nisam bila ja hahah...A cega se prvo setim kad se setim nje. Ne biste verovali. Secam se kako sam se cudila kako je moguce da obuce zenske najonke a da joj dlake na nogama uvek budu u smeru na dole kao da su redno ocesljane (inace poprilicno maljava zena koja nikad nije obrijala noge).

[sm=smiley36.gif] izuzetno mi je draga. Naucila nas bogme posteno. Od nas 20 iz razreda 11 je zavrsilo fakultete. Za seosku skolu je to vauuu...U kakvim smo uslovima bili bolje da ne pricam. Stroga pomalo hladna doduse ma ne znam ni sto sam je toliko volela haha...Vrlo smirena zena iskreno. Bila mi je idol dok nisam upoznala svog nastavnika fizike[sm=jezicek.gif]

Milena18 -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (12.6.2020 9:40:08)

Ljišo, koje sećanje [sm=smiley36.gif]
Ja sam imala dve učiteljice, obe su mi ostale u lepom sećanju.
Učiteljica koju sam imala od drugog razreda je bila blaga, smirena. Umela je da vikne ponekad kad smo baš glasni i nemirni, ali znam da su nam deca iz susednog odeljenja zavidela jer je njihova bila jako stroga, a mi bismo bili očajni kad ona dođe da menja našu divnu učiteljicu. I dan danas kad vidim tu njihovu ja se štrecnem [sm=jezicek.gif]

bikicaV -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (22.6.2020 10:45:09)

Sta me seca, njena seda kosa i smiren ali pravican ton i stah ujedno.
Njene naborane mrsave ruke.
Pesmica za prvake koju sam ponosno recitovala.

mama Jo -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (22.6.2020 21:38:07)

Haha Milena [sm=smiley36.gif]
Ja sam imala ucitelja a odeljenje pored predivnu, prelepu, mladu uciteljicu. Secam se koliko sam suza isplakala sto ja nisam kod nje nego kod ucitelja [sm=smiley36.gif]

Srecko47E -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (3.11.2023 10:18:14)

Nije bio pravican,.
Imao jer miljenike.
Bio je strog i delio je ucenike.

Ostaomi je u lepom secanju,mene je bas voleo,ali kada vratim film,ne bih volela da moje dete neko uzdize,a druge ponizava i sklanja po starni.

flamingos -> RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? (3.11.2023 10:48:54)

Naša učiteljica je bila stroga.Dođe žena iz grada.Decu gleda po tome ko joj šta pokloni(a ne ocenjuje po znanju).Eto,tako je pamtim.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 [5] 6   Sledeća stranica >   >>