Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 7.2.2017 7:56:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Emice isto i lkod nas, tacno mi je nezgodno otici negde, sad sa bebcme, ajde njih dve su vec velike, gde nema dece. Jer gde ima opusteno je. Ovi koji jos nemaju , smao bih vikala ostavito, ne diraj ono... i onda mi je lakse da oni dodju kod nas.
|
|
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 9.2.2017 22:23:45
|
|
|
|
Figaro88
|
Ne nosimo nista kada idemo kod prijatelja,bas mi je to bezveze,a i opterecenje.Niti nama neko nesto donosi.Izuzetak su slave,rodjendani,i sl,mada u poslednje vreme na slave samo klincima nosimo cokolade.A ako neko zvoni,a nije se najavio,nece dalje od ulaznih vrata zgrade
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 2.9.2017 10:06:47
|
|
|
|
krin 40
|
Sad je malo nezgodno zbog D jer je još mali pa svaka organizacija se vrti oko njega.Inače smo uvek uživali u posetama i kada dodju kod nas.Napravim kanapee,pićence,opzštena atmisfera do kasno u noć.Sada ja jedina opwr imam malu bebu pa ništa od ispijanja piva i druženha tog tipa
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 2.9.2017 14:53:30
|
|
|
|
dddaca
|
Ne nosim nista i ne ocekujem ni meni da donesu kad idem na kafu i kod bliskih osoba. Slave, rodjendani i ostala slavlja su vec druga prica. Tu se poklon podrazumeva. I volim da se najavim i ocekujem to i od drugih.
|
|
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 2.9.2017 16:19:33
|
|
|
|
krin 40
|
Ja volum da ponesem a meni ne moraju da donose.Svi vole moje princes krofne i slane kiflice❤
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 2.9.2017 18:09:51
|
|
|
|
dddaca
|
Ako meni donesu, onda osecam obavezu da istom merom uzvratim. Zato i imam dogovor sa blizima da ne nosimo nista jedni drugima. Cokoladicu, kinder jaje i slicno za dete ne podrazumevam pod poklonom, to mi je ok. A posluzenje se podrazumeva. Zato i volim da se najave
|
|
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 2.9.2017 19:51:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Oko tih sitnica, slatkis koji za decu mi je ok. I mi cesto nosimo. Ali ne pravim sad.neka posebna posluzenja. Niti to ocekujem. Ipak mi je to posao...s obzirom da sam po ceo dan u kuhinji ...dodje mi kao robija. Naravno spremim po nekad kad sam raspolozena ali poslednje vreme redje.
|
|
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 2.9.2017 19:57:33
|
|
|
|
Duškić
|
Pa ja nosim cokoladu, kafu to mi je nekako normalno i neki keks ili voce. Nista nesto preterano. Ovih dana idemo kod dva nova djaka prvaka pa moram nesto lepo da im kupim.
|
|
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 2.9.2017 20:10:09
|
|
|
|
krin 40
|
IZVORNA PORUKA: Duškić Pa ja nosim cokoladu, kafu to mi je nekako normalno i neki keks ili voce. Nista nesto preterano. Ovih dana idemo kod dva nova djaka prvaka pa moram nesto lepo da im kupim. Tako i ja kada su tog tipa posete ali za sedaljke sa drušvom,one klasične,spremamo svi po nešto
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 24.2.2018 0:47:35
|
|
|
|
Srecko47E
|
Zbog milosti se sve manje i vidjamo.A vise volim u goste ja da idem jer mi je muka vise od spremanja.
|
|
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 24.2.2018 7:41:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zbog milosti??
|
|
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 24.2.2018 10:48:59
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ako mi se neko najavi ja volim da spremm nesto za goste. A u goste obicno nosim banane i sokic. To mi nekako ok. Uglavnom deca vole banane, a sok od jabuke svi vole. To mi kao srandard
|
|
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 24.2.2018 16:30:13
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Zbog milosti?? Da.Kod mene u mestu se kese zovu milosti-sa š.
|
|
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 24.2.2018 16:58:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Tako je nazalost kod vecine... ali ne bi trebali na to da gledamo...
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 24.2.2018 17:06:49
|
|
|
|
Srecko47E
|
Tako je.Zato se sve manje i vidjamo.
|
|
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 24.2.2018 17:23:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Meni je to jako glup razlog
|
|
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 24.2.2018 17:29:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste, nekoga je sramota da odde u goste a da ne kupi nista.. posebno kad se dugo ne vidi sa tim nekim kod koga ide... ali neka sitnica ne mora puno para da bude
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 24.2.2018 17:40:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sve se slabije vidjamo kako raste nasa porodica sve je vise obaveza, pa prehlade... sa nekima od decijeg rodjendana do rodjendana. Ali rekla sam, samo da dodje prolece , deca u vrtic, muz na posao , ja u svrljanje i u goste. Zadnje tri godine kod nas se vise dolazi nego sto idemo.
|
|
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 24.2.2018 17:43:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Tako i kod nas isto, samo nam neko dolazi, a nesto nas baa ne zovu u goste 😂
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 24.2.2018 17:44:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Jeste, nekoga je sramota da odde u goste a da ne kupi nista.. posebno kad se dugo ne vidi sa tim nekim kod koga ide... ali neka sitnica ne mora puno para da bude Ma ako cemo na to da gledamo samo ne moramo se nikad vise ni driziti. Dve tri bananice 30 din i eto iapostovao je ma hajde. Za ove sto se redovno gledamo nekad odnesem nekad ne. Tako j drugi nama. Zasto mora svaki put bilo sta da se.nosa. kad idemo negde dalje tempiracu da imam bar toliko za cokolde sokic i sta ti ja znam.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 24.2.2018 17:45:25 >
|
|
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 24.2.2018 18:12:36
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Meni je to jako glup razlog Totalna nebuloza. Ja nekad nemam tih 100 din za cokoladu pa zar to znaci da necu otici kod sestre.Glupost.
|
|
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 1.5.2018 23:30:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Ne treba to da bude razlog svakako
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 1.5.2018 23:45:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mogla vih sutra negde u goste
|
|
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 1.5.2018 23:46:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Da se ,,uvalim" nekome na rucak
|
|
RE: Gosti kod Vas i Vi u gostima 7.2.2020 18:15:44
|
|
|
|
branki*
|
ja ne pamtim kad nam je neko dosao u goste,ne racunam slavu,a tek i da odemo ..jos manje.bas se ne druzimo nesto.samo posao,kuca i sve umorni,umorni.
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?