Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 17:41:42
|
|
|
|
amelia
|
Pileca krilca upravo se peku ne mogu da ih sacekam
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 17:46:03
|
|
|
|
nata11
|
Jedu mi se gambori..
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 17:49:38
|
|
|
|
minnica
|
pita sa jabukama... moram je napraviti za vikend
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 18:28:16
|
|
|
|
emicaa
|
Ja umjesila krofnice pa navrati kad budu gotove IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: emicaa Krofniceeeeee mmmmm one male, što imaju po sajmovima pa još prelivene čokoladom ili topingom mmmmm njam!
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 18:36:42
|
|
|
|
17 joka
|
čokoladni mus
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 18:40:27
|
|
|
|
big mum
|
Neki dobar presani sendvić sa šunkom i zelenom salatom,gljive sa žara
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 18:40:40
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Bravo Lelaigor ! Ja sam devojka koja se ne muci sa dijetama i ne izbegava slatkise a opet sam zgodna mama sa 51 kg Ahahaha, ja sam mislila da si ti to ironično rekla, sorry... ja sam uvek bila mršavica, skinula neštoposle prvog porođaja, pa vratila...tako da sam ja suprotan primer. Ali, planiram sad posle ove bebe da se vratim u normalu. Sorry branki, neću više u off! I meni se jede taj neki presani sendvič što big mum spomene. Inče, meni se uvek, ali uvek bih to mogla, jede sendvič sa zelenom salatom i paradajzom.
< Poruku je uredio lelaigor -- 3.9.2014 18:42:37 >
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 20:32:55
|
|
|
|
Torbica
|
čips
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 20:36:52
|
|
|
|
anita
|
Meni su se jele slane palacinke. I dobila ih upravo
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 20:38:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Mi smo svi pomalo prehladjeni pa jedemo jabuke.Domace,nase iz baste.Izvolite
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 20:41:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Jede mi se pizza koju cu sada da pecem jedva cekam! Gladna sam
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 20:43:56
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Jede mi se pizza koju cu sada da pecem jedva cekam! Gladna sam bubiiiii,eheej!UM,pravi picu
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 20:44:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
Tstirani sendvic sa pastetom i topljenim sirom...ali tek kad beba dozvoli
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 20:46:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: Unina mama Jede mi se pizza koju cu sada da pecem jedva cekam! Gladna sam bubiiiii,eheej!UM,pravi picu Hajdete, sinoc ostadoh bez nje, i bila sam celu noc gladna Ali me U omela nisam prvo stavila kackavalj vec sunku i sada ne znam kakva ce biti
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 20:48:25
|
|
|
|
branki*
|
ne brigaj nista,bice nama dobra i ta
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 20:51:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: branki RR ne brigaj nista,bice nama dobra i ta Ahahhaha Branki znala sam koju temu da otvorim ko o cemu baba o ustipcima
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 20:53:53
|
|
|
|
branki*
|
daa!upravo mi se jede pica sa sunkom i kackavaljem koju pravi unina mama ,da budem u temi!
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 20:57:09
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Ja umjesila krofnice pa navrati kad budu gotove IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: emicaa Krofniceeeeee mmmmm one male, što imaju po sajmovima pa još prelivene čokoladom ili topingom mmmmm njam! Šalji DHL-om da se ne o'lade mmm krofnice
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 21:00:30
|
|
|
|
Torbica
|
imam neke kokice, ne ide mi se sad po čips..
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 21:02:21
|
|
|
|
lesica
|
Idite u peršun da znate Sad ću i ja da uzmem da nešto ždraknem.... i to ni manje ni više nego pomfrit sa kečapom....mmmmm zdrava hrana. Odoh da pržim.
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 21:06:41
|
|
|
|
serpica
|
Ja upravo jedeem leskovacku muckalicu ali ne sa mesom nego sa dzigericom,i jedem i jedem i ne umem da stanem nadula sam se i jos ih.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 21:13:50
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Torbica čips Torbice? E i ovo da vidim na forumu I ja bih sad smazala par kesica...uf, uz neki dobar film...
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 21:18:20
|
|
|
|
Torbica
|
pa sta cu, ljubav iz mladosti! Napravim ja njega i u mikrotalasnoj bez dubokog przenja, a sad me nesto mrzi, nije mi dan... Pomfrit!!!!!!!!!!!!!!!! Uf! Nije dzaba meni moja majka govorila - sine, proklijaces od tolikog krompira!!!!!!
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 21:19:57
|
|
|
|
wivern
|
Jao...pekarski krompir sa rendanim kackavaljem odozgo
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 22:24:35
|
|
|
|
mtajcica83
|
Smazala bi ogromno parce pizze
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.