Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 1.9.2014 16:55:11
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
pomfirt i ajvar mada sad kad sam iscitala sta se vama jede nema sta mi se ne jede
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 1.9.2014 17:00:44
|
|
|
|
Torbica
|
Sladoled!
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 1.9.2014 17:04:33
|
|
|
|
amelia
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Eeee amelia zar i tebi Jojj emice ne pitaj sad bih napravila da imam mlevenog mesa ali nisu kao one koje kupis u lepinju
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 1.9.2014 17:08:41
|
|
|
|
emicaa
|
Ma nisu ni slični,što je najgore nigdje u mojoj blizini nema naših restorana...
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 1.9.2014 22:53:44
|
|
|
|
amelia
|
U bazelu nigde nemas? Da si u cirihu na svakoj strani ima kad sam bila u prolece bas sam ih se najela ovde gde sam ja u italiju isto nema nigde da ih kupis
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 1.9.2014 23:03:10
|
|
|
|
NadaR
|
knedle sa sljivama
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 2.9.2014 3:58:24
|
|
|
|
emicaa
|
U bazelu ima još samo jedna naša diskoteka.... Trenutno bih mogla trešanja
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 2.9.2014 8:07:16
|
|
|
|
nata11
|
Vruc burek sa sirom
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 2.9.2014 8:17:03
|
|
|
|
branki*
|
sveze smokve...videh kod jedne zene u kesi.
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 2.9.2014 8:18:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bilo sta sto bi mi neko drugi spremio
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 2.9.2014 9:27:25
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: branki RR sveze smokve...videh kod jedne zene u kesi. jao meni je pun frizider smokavica a ne volim ih... mm mi svaki dan donese sa posla, neka zena mu donosi jer zna da sam trudna a kao to je dobro za trudnice. njemu bzvz da joj kaze da ih ne volim. mislim da imam bar 2-3 kg u frizideru ... a sada mi se jede pica... a nema UM da ponudi
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 2.9.2014 9:28:26
|
|
|
|
Torbica
|
Topli sendvic
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 2.9.2014 9:31:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: branki RR sveze smokve...videh kod jedne zene u kesi. jao meni je pun frizider smokavica a ne volim ih... mm mi svaki dan donese sa posla, neka zena mu donosi jer zna da sam trudna a kao to je dobro za trudnice. njemu bzvz da joj kaze da ih ne volim. mislim da imam bar 2-3 kg u frizideru ... a sada mi se jede pica... a nema UM da ponudi Veceras bubi!!!!
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 2.9.2014 9:32:29
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: branki RR sveze smokve...videh kod jedne zene u kesi. jao meni je pun frizider smokavica a ne volim ih... mm mi svaki dan donese sa posla, neka zena mu donosi jer zna da sam trudna a kao to je dobro za trudnice. njemu bzvz da joj kaze da ih ne volim. mislim da imam bar 2-3 kg u frizideru ... a sada mi se jede pica... a nema UM da ponudi UM,je u vrticu,sad ce da dodje a,ja idem u tvoj frizider
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 2.9.2014 9:39:22
|
|
|
|
Modessty
|
Branki dobra si! Ja bi sad najradije činiju punu kupina. ali i čokolada bi mogla da me uteši
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 15:55:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Anck Su Nmaun, bas tako, to bi bilo odlicno! Kad bi mi neko ispekao palacinkeeeee... imam dzem od divljih malina i slatko od borovnice, poslala svekrva njami, njami
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 16:20:11
|
|
|
|
emicaa
|
Krofniceeeeee
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 16:24:39
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Vruc burek sa sirom I meni. Uz to još i čokoladna torta. I kajmak. I trešnje. Jooooj, ovaj težak trudnički život!
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 16:36:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jedite slobodno slatkise, kilogrami se skinu, ja sam primer!
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 16:39:29
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Krofniceeeeee mmmmm one male, što imaju po sajmovima pa još prelivene čokoladom ili topingom mmmmm njam!
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 16:42:08
|
|
|
|
emicaa
|
I onda se čokolada počne topit pod prstima,jaoooo moraću ih napravit samo ako stignem do marketa.
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 16:52:55
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Jedite slobodno slatkise, kilogrami se skinu, ja sam primer! Ahahah, evo i ja mogu poslužiti za primer!
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 16:58:51
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bravo Lelaigor ! Ja sam devojka koja se ne muci sa dijetama i ne izbegava slatkise a opet sam zgodna mama sa 51 kg
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 17:02:19
|
|
|
|
branki*
|
dobro,devojke,ne idite van teme puno,pliz meni se jede ona cokoladna torta koju je stavila lela...
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 3.9.2014 17:05:15
|
|
|
|
bubulence
|
jedu mi se Kinezi, tacnije skampi sa kikirikijem i kupusom. mmmmmmmmmm
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.