Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 7.11.2023 13:00:09
|
|
|
|
Srecko47E
|
Zato sto doktori imaju,koliko mogu da urade pregleda za taj dan. Razumem i nikad ne pravim problem. Uvek mogu da izdaju temirn bez uputa,ali to nece niko.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 7.11.2023 13:15:52
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Zato sto doktori imaju,koliko mogu da urade pregleda za taj dan. Razumem i nikad ne pravim problem. Uvek mogu da izdaju temirn bez uputa,ali to nece niko. Hoćeš reći da mogu da izdaju uput bez termina?Prave problem posle u bolnici sestre.Neće da prime bez termina.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 7.11.2023 14:52:43
|
|
|
|
Srecko47E
|
Mogu i primaju bez termina. Sacekas svoj red,ako ima lufta izmedju ovih sa terminom,ulazis,ako ne cekas. Svaki put idemo kod gastro bez uputa,jer je nerealno isti dobiti.Tj termin.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 7.11.2023 14:55:31
|
|
|
|
flamingos
|
Kod nas ne primaju.Barem ne tamo gde sam ja išla.To je super onda.Malo i sačekaš,ali bitno je da završiš.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 9.11.2023 11:09:09
|
|
|
|
flamingos
|
Evo mene u čekaonici.Čekam da me doktorka pregleda,pa da primim vakcinu.Gužva katastrofa.Ali,neću da se nerviram.Čačkam telefon i proćiće vreme.Ignorišem ove koji ulaze preko reda.🙄
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
DEČAKOVA PIŠADa li se vašem sinu zalepila kožica na piši?Da (
35%)
Ne (
42%)
Ne, jer je obrezan (
12%)
Drugo (navesti šta) (
12%)
Ukupan broj glasova: 95Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!