Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 21.2.2018 23:28:54
|
|
|
|
Srecko47E
|
Mi smo u ponedeljak cekali na vakcinu sat i po.A zakazn termin.Pre nas nije bila ni guzva,ali imamo jednog doktora za sve pa ulecu sa svim strana preko veza na straznji ulaz
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 28.2.2018 10:56:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A nekad kad znate Dr. tj redovan ste pacijent imate bolji prolaz Pre neki dan odem kod Gin. i ispred mene 4 zene (niko nije zakazan i vec sam se spremila da cekam) a ova kad me videla kaze ajde sekund i obavim sve Bravo za doktorku!
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 1.3.2018 9:16:19
|
|
|
|
Dora89
|
Bravo za doktorku što se tebe tiče, ali ostale četiri mogu sad da pišu o tebi na ovoj temi.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 1.3.2018 9:22:25
|
|
|
|
Mala Elena
|
Tako je i mene ginekolog propustala...
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 1.3.2018 9:24:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Al zato jutros na decijem...doslo mi da placem
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 1.3.2018 10:11:15
|
|
|
|
Dora89
|
Mene uvek propuštaju u domu zdravlja, kao koleginicu, kolege se uvek solidarišu međusobno. Naravno da ostali pacinenti polude.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 1.3.2018 10:12:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A tiii si taaa znaci pa to je po meni normalno, jeste da ce svi da popiii...ali sta da se radi.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 1.3.2018 10:15:56
|
|
|
|
Sarav
|
Kod pedijatra na zakazan termin ne čekam, a kod ginekologa idem privatno tako da ni tu ne visim po čekaonicama. Ne volim da ulazim preko reda, ali završavam sve bez ft1p jer sam koleginica.
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 1.3.2018 10:21:32
|
|
|
|
Dora89
|
Sarav, overi Šalim se, meni je normalno da se u svakom preduzeću solidarišu kolege, to i očekujem. Da nam je država uređena, niko to ne bi očekivao.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 1.3.2018 10:24:00
|
|
|
|
Sarav
|
Znam, i ja prva puštam naše da uđu bez čekanja. Logično, pa svi se drže među sobom. Ali nikad nisam zaglavlja satima u nekoj čekaonici u zdravstvu.
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 1.3.2018 10:27:32
|
|
|
|
Dora89
|
Ja jesam, ali u Beogradu, pošto tamo ne znaju ko je ko. Tek kad uđem, oni kažu "jao, trebalo je odmah da kažeš", ali koga je briga na šalteru.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 2.3.2018 0:30:23
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja nosim kesu uvek I cekam.Ne poznajem nikog u S.Mitrovici.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 3.11.2023 17:07:21
|
|
|
|
flamingos
|
Juče se načekah u čekaonici.Znači-uđu samo da zapitaju nešto i to traje,traje...Ne nerviram se što čekam,ućiću kad dođem na red,ali se nerviram zbog tih koji nemaju ni stida ni srama i samo ulaze.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 6.11.2023 14:11:56
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Ja nosim kesu uvek I cekam.Ne poznajem nikog u S.Mitrovici. Kesu vise ne nosim,ali se ne cudim. Vidim da je F podigla temu. Nikome nije drago da ceka,ali znas sta da ocekujes i to sto ti zakazu u jedno vreme...Zakazu svima. Sa decom kada idem,ponesem uvek neke bojanke,knjige,slikovnice,pripremim se.Idem sa ciljem da zavrsim i sta cu,cekam.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 6.11.2023 14:49:12
|
|
|
|
flamingos
|
Vidiš kako je lepo kada se podigne tema.Toliko toga može da se ispiše(ko želi).Poštuhem pravila i ne otvaram više teme.To čekanje zna baš da smori.Ali,kad se mora-nije teško.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 6.11.2023 14:51:50
|
|
|
|
Srecko47E
|
Lepo je podizanje teme,kada imamo sta da napsiemo. Pisanje u prazno je smesno. Pogotovo ako se nista nije promenilo za ovih par godina u smislu-naseg misljanja,apropo neke teme.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 6.11.2023 15:16:24
|
|
|
|
flamingos
|
Ma slažem se.Ja uvek pratim temu i pišem vezano za nju.Oduvek su se podizale teme tokom nagradnih igara i uvek je bilo frke.Dobro,ti kuckaš što voliš,ne zbog nagrade.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 6.11.2023 15:19:25
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ubijem vreme na poslu. Podizale su se tako je,ali se pisalo. Nisu se ostavljali komentari,da.Tako je.Slazem se. I ja.Ni ja .I tome slicno. Pisalo se smisljenim redosledom i odgovaranjem na samu poentu temu. Apropo cekanja-uvek treba poneti knjigu. Ko voli,naravno. Meni je knjiga uvek u torbi. Prekratim vreme u cekaonici , u prevozu,dok cekam redu u posti. Odoh i sada da citam dok cekam od lizing kuce papir koji nedostaje. Manje nerviranja tokom cekanja.- Utice na bore.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 6.11.2023 16:31:08
|
|
|
|
flamingos
|
Nerviranje u čekaonici ne utiče na mooje bore.Lice mi je savršeno,negovano.Nerviraju me nekulturni ljudi koji nemaju stida ni srama,pa kao na autobuskoj stanici-ulaze,izlaze,a ja čekam,čekam...Zbogom kulturo...
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 7.11.2023 9:29:05
|
|
|
|
Srecko47E
|
Bore nemaju veze sa negovanjem lica,jer se osim botoksa ne mogu sakriti ni pored najskuplje kozmetike i najbolje nege. A bore smejalice su odlika srecih i zadovoljnih ljudi,drago mi je da ih imam. Salila sam se za bore. Ljudi nemaju elementarnu kulturu,lete preko ljudi prilikom ulaska u autobus,bez da sacekaju da neko izadje. A sto se tice cekaonica, nauceni smo da cekamo i tu se nikad,nista promeniti nece. Ceka se i kod privatnika,pa se ne cudim vise.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 7.11.2023 10:23:16
|
|
|
|
flamingos
|
Tu smo i da se našalimo.Ja sam uvek za kompromis.A od čekaonice sam jutros odustala-svratih da pitam za termin kod očnog,a ono gužva samo tako.Neću da trošim vreme uzalud.Nazvaću ih i raspitaću se.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 7.11.2023 11:51:40
|
|
|
|
Srecko47E
|
MM je isao po uput za dete. Zdrava strana-ne primaju. Kazu,idite na bolesnu stranu,da ne duzim,jasno je oko zdrave/bolesne strane u smislu cekaonice. Rekoh mu da odustane. Da ne pokupi jos nesto tamo.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 7.11.2023 11:56:04
|
|
|
|
flamingos
|
I bolje.Prepune su čekaonice.Svi bolesni.Umesto čekanja nazvah i dalje nema termina.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 7.11.2023 12:00:29
|
|
|
|
Srecko47E
|
Treba nam uput... A dobicemo ga nikad. I onda,zasto deca idu privatno? Zato sto ikad dodjes na red,cujes da vise termina nema.
|
|
|
|
RE: Nerviranje u cekaonicama? 7.11.2023 12:41:27
|
|
|
|
flamingos
|
Oni sve i hoće privatno da se ide.Doduše,moja doktorka je super i baš gleda gde god može da mi izda uput.Ali,termina-nigde.
|
|
|
Anketa
koja kontracepcija je najbolja?KatarinMolim vas pomozite, ne znam koju kontracepciju da koristim? Veoma sam skepticna oko toga.pilule (
39%)
spiralu (
11%)
hormonsku spiralu (
3%)
prezervativ (
45%)
dijafragmu (
2%)
Ukupan broj glasova: 128Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!