bubulence -> RE: Odrzavanje kuce (1.2.2022 9:47:26)
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Didy Ivanka, ja kad bih na kolenima morala obrisati svoju kuću na 2 sprata, mislim da bih se ubila. I ovako sa džogerom mi treba skoro sat vremena.Ana, kako pereš krpu kod tog tvog za podove? Isto [sm=smiley36.gif] kod mene suteren, prvi sprat, drugi sprat i potkrovlje [sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] mrzim velike kuće. Didy, krpa se skida, pa je posle brisanja skinem i operem. Evo jos jedne koja mrzi velike kuce 😁. Molila sam Boga da se preselimo iz malog stana, sada proklinjem dan kada smo kupili kucu od 300m2. Iako gornji sprat nije zavrsen,opet i to moram da cistim, perem prozore... Mislim da ce krpa da mi sraste sa rukom. Zene, ne znam jesam li vam vec pisala ali sam na instagramu otkrila magicno sredstvo i od tada je moj zivot daleko laksi. Znaci sa tim ribam kupatilo, kuhinju, perem ves, skida fleke stare nekoliko godina, fugne mi se sijaju... Ma neverovatno je. Nije jeftino ali kada uporedim koliko sam sredstava kupovala ranije ovo mi se super isplati
|
|
|
|