Didy -> RE: Odrzavanje kuce (27.1.2022 23:21:55)
|
Šta znam, meni je to dovoljno. Ja se uvek vodim onim da je to pod i da ga niko neće lizati. 😉 Meni ovaj viledin čisti odlično. Mnogo su gušće i deblje one rese, lepo i ćoškove očisti. Stvarno sam zadovoljna. Plus se može skinuti taj nastavak i oprati u mašini. Inače, otkako smo se preselili u kuću, ja sam prestala da očekujem da uvek sve bude na svom mestu i savršeno čisto, pogotovo kad su deca bila mala. Jednostavno, nije bilo realno. U početku sam stalno bila nervozna, a posle sam sebi rekla - Daj, iskuliraj! Pa neće ti život proći u čišćenju! Mm i ja obično vikendom napravimo "generalku" - usisavanje, podovi, detaljno ribanje kupatila i prašina, a tokom nedelje onako usput ko šta i kad stigne. I uglavnom nam je za moj ukus ne baš uredno, a mama mi stalno govori - Ne znaš ti šta znači neuredno, preteruješ... Uglavnom, volela bih da mi je urednije, ali to bi značilo da bukvalno ne sednem ceo dan. Jedno vreme smo imali i ženu koja nam je jednom nedeljno detaljno spremala kuću, ali ja ni tad nisam bila zadovoljna, nekad sam išla posle nje i "popravljala". Onda je mm poludeo i rekao - Ako ćemo nekog plaćati, a ti ćeš ići za tom osobom sa krpom, onda ćemo sami spremati. Možda je ipak do mene, neki dobar psihijatar bi imao šta reći na sve ovo. 😀
|
|
|
|