dunja RR -> RE: Beba/malo dete na svadbu? (14.8.2016 17:09:09)
|
Jesam, jesam [sm=smiley36.gif] Proveli smo se super! Moj S je igrao celo veče. Prvi smo došli inače (autobusom iz Beograda krenuli u 10), oko 13h smo stigli. Ispred restorana je neki teren za košarku, tu se on igrao (ka ponela loptu). Sav se isprljao, jer je prethodno padala kiša. Zatim je trčkarao po restoranu, u krug, jedno sat vremena (gostiju je tada bilo malo, samo oni koji idu u svatove, a ostali su tek kasnije dolazili). Oko 3 sam ga odvela u apartman, i tu smo zajedno odspavali. Malo off - kada smo ustali, meni se užasno slošilo, popila sam lek za glavu, i momentalno ga povratila. Ubledela sam kao krpa, i vratila se u apartman. Sava je bio sa mojim tatom i mm. Došla sam sebi posle pola sata ležanja. Sa mnom je legla i tetka od zeta, koja je operisala kičmu skoro, pa je morala malo da odmori. Žena totalni pozitivac, i ona me digla pozitivom. Um je čudo! Od 18 do 1 posle ponoći Sava je igraoooo (u 18 je počela muzika), u pauzama izlazio napolje i trčao po parkingu. Vreme se poslepodne prolepšalo. Pored njega, na svadbi je bio i jedan dečak mlađi od S 2 meseca, ali je on došao tek oko 9, i isto ostao do 1, i njegova sestra oko 5 godina. I moj brat od strica, 12 godina, i još jedan dečkić oko 8 godina. To su sva deca [sm=smiley1.gif] Savu su svi zapamtili, jer nema sa kim nije igrao. Ako uspem, postaviću snimak kada igra sa pevačicom [sm=smiley36.gif] U 1 smo otišli kod moje sestre u stan, prespavali. Probudili se oko 10.30, moja sestra od strica (mlađa mladina sestra) nam skuvala kafu, posle kafe je došao zetov otac po nas, i pozvao nas na ručak u njihovo selo, tj. rodnu kuću, tako da smo otišli kod njih na ručak. Ispostavilo se da je rodna kuća zeta, 2 km posle Sunčane reke. Predivna porodica, priroda, atmosfera vesela. I posle ručka odvezli nas u Sunčanu reku, gde smo proveli par neverovatno lepih dana. Sve u svemu, sve predivno (osim mog stanja na početku svadbe, bila sam preumorna). Ja sam preporođena došla kući, i još me drži ta renesansa.
|
|
|
|