|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   krem Brulee sa likerom od pomorandze
13.3.2013 12:55:20   
Štetica
Potrebno je:
2jaja
4zumanca
1+1/2 casa slatke pavlake
4kasike secera
0,5dc likera od pomorandze
narendana kora od 1pomorandze
1+1/2 casa kajsije isecene na kockice
2kasike smedjeg secera.
Priprema:
Rernu zagrejati na 160c.
Jaja,pavlaku i secer umutiti pa dodati koru i liker od pomorandze. U vatrostalne posudice staviti komadice kajsije,preliti smesom od jaja i peci 35 minuta. Izvaditi iz rerne malo prohladiti. U medjuvremenu pojacati rernu na najace. Posuti krem smedjim secerom i vratiti u rernu jos 3-5 minuta dok se secer pretvori u karamel.
Posluziti toplo. Ovo je mera za 4porcije.
DRUGA VARIJANTA:
Ananas,banane,maline(umesto kajsija) i razliciti lekeri.

_____________________________

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...
Direktna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here