|
RE: Logoped pre pete godine,da ili ne? 22.10.2014 7:20:59
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ne znam da li moze da utice ili ne, ali ja sa U bas radim, i dosta joj se prica , ma mislim da ne cutimo od kako se rodila. Jos dok je bila beba svi smo joj samo pricali, pricali i pricali, bez tepanja, samo pravilno, za njen uzrast ima bogat vokabular. Neka i treba da radiš,pričaš pokazuješ,trubiš.Sve oni to gomilaju u svojim glavicama a rezultati dolaze kasnije.Sa sofijom sam takođe dosta radila + vrtić.Imala sam više vremena i živaca.Sa Strahinjom je druga priča ,nemam ni približno toliko vremena a ni živaca kao sa njom.Još neide u vrtić .I užasno mi je žao zbog tog. Ali trudim se da svaki slobodan trenutak provedemo na kvalitetan način.Jedino na čemu baš radim sa njim je čitanje slikovnica i jako puno razgovaram sa njim. IZVORNA PORUKA: Klarita No, nije htela da mi naplati, ali ja tako ne volim i necu. Drugog logopeda nemam u gradu, a i ona je najbolja, dolaze iz le kod nje jer dole radi u specijalnoj skoli pa je svi znaju kao dobrog strucnjaka. Sta mislite, koliko da joj dam para a, da je ne uvredim? Nisam pametna... Bravo za Klaru ,rekla sam ti da to nije ništa strašno,uz malo vježbe prevazićete i taj problem. Kod nas takođe ima samo jedan logoped i kod nje su privatni časovi 12,5 eur.S tim da čas traje 30 min i da je dijete samo.Znači posveti mu se maksimalno.Takođe je jako dobar stručnjak sa 25 god radnog iskustva. Tako je kod nas u RS,sad neznam koliko je kod vas.
< Poruku je uredio big mum -- 22.10.2014 7:22:40 >
|