big mum -> RE: Logoped pre pete godine,da ili ne? (22.10.2014 7:20:59)
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ne znam da li moze da utice ili ne, ali ja sa U bas radim, i dosta joj se prica , ma mislim da ne cutimo od kako se rodila. Jos dok je bila beba svi smo joj samo pricali, pricali i pricali, bez tepanja, samo pravilno, za njen uzrast ima bogat vokabular. Neka i treba da radiš,pričaš pokazuješ,trubiš.Sve oni to gomilaju u svojim glavicama a rezultati dolaze kasnije.Sa sofijom sam takođe dosta radila + vrtić.Imala sam više vremena i živaca.Sa Strahinjom je druga priča ,nemam ni približno toliko vremena a ni živaca kao sa njom.Još neide u vrtić .I užasno mi je žao zbog tog. Ali trudim se da svaki slobodan trenutak provedemo na kvalitetan način.Jedino na čemu baš radim sa njim je čitanje slikovnica i jako puno razgovaram sa njim. IZVORNA PORUKA: Klarita No, nije htela da mi naplati, ali ja tako ne volim i necu. Drugog logopeda nemam u gradu, a i ona je najbolja, dolaze iz le kod nje jer dole radi u specijalnoj skoli pa je svi znaju kao dobrog strucnjaka. Sta mislite, koliko da joj dam para a, da je ne uvredim? Nisam pametna...[sm=smiley13.gif] Bravo za Klaru[sm=bravo.gif],rekla sam ti da to nije ništa strašno,uz malo vježbe prevazićete i taj problem. Kod nas takođe ima samo jedan logoped i kod nje su privatni časovi 12,5 eur.S tim da čas traje 30 min i da je dijete samo.Znači posveti mu se maksimalno.Takođe je jako dobar stručnjak sa 25 god radnog iskustva. Tako je kod nas u RS,sad neznam koliko je kod vas.
|
|
|
|