smeško -> RE: Logoped pre pete godine,da ili ne? (18.10.2018 21:36:42)
|
Dunja, idemo u dz kod logopeda. Jednom nedeljno. Tako je i N isao i jako brzo smo savladali oba glasa, jer je ovaj nas logoped sjajan! Rosi, ok je za R sacekati, ali za L nije. Takodje, navalila sam da ga primi jer pokušava sam da izgovori R, ali nije to to. Polako mu silazi u grlo, a odatle se jako tesko cupa. Ne igra mi se sa tim. Sa 6 godina bice predskolac, a vreme leti. Oni imaju mnogo posla, zato su sve starosne granice pomerili. Deset_ak puta mi je rekla da on nije prioritet jer ima gomilu predskolaca koji imaju problem sa deset_ i vise glasova i da mora da ih primi da bi se upisali u skolu. Ne zelim da budem u toj situaciji, a ne zelim ni da joj objasnjavam da me, iskreno, ne zanimaju druga deca, da moje sada pokusava da nauci i da ja hoću da mu pomognem. A sto su cekali sa tom decom ne znam, ali i nije moj problem. Naljutila me malo danas, pa zato tako pisem. Svaki put mi je pricala da ima predskolce, ima predskolce,...,da bi danas rekla:,,Mama, je l'' cujete kako mu i L silazi u grlo"? Ma, nije valjda. Ja sam bas htela sa njom da pijem kafu, pa sam dovela dete kao izgovor.😂
|
|
|
|