Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 10:20:51
|
|
|
|
doktorkakristal
|
sredjeno tek da nije prljavo redovno usisano i obrsana prasina,ali loma uvek D sve razbacuje i sve dira jede nesto pa umaze namestaj ,sto,pipa kuhinjske elemnete njeni prstici svugde,ali je po meni to normalno kad imas malo dete ne moze sve da blista
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 10:22:23
|
|
|
|
Trcosava
|
ahahahahaha Klaritaaaaa ahahahahahahahahaahahahh jaooooj Eno mi ga zid išaran - što čokoladnim rukama, što flomasterima, što voštanim bojama. Sad će tu negde da dođu ormani i Tv pa se neće toliko videti ahahahahahahaha jaoj kako se sad slatko ismejah
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 10:23:38
|
|
|
|
soni
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 10:30:22
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Mislim se, mame ti ga spopatrljim...ali ne mogu bas Sama sam u kancelariji a smejem se kao blesava, mislice ljudi okolo da sam poludela ne, nije i kuca uvek sredjena izmedju ostalog zato sto ne zelim da zivim u muzeju i kuci za pokazivanje... meni je nekako neprijatno u stanovima i kucama gde je svaka stvar na svom mestu i sve blista i sve je cisto, osecam se kao da cu nekom da pokvarim taj trud i rad time sto cu da spustim casu na sto ili ce ini buba da pomeri neku igracku... sta znam, mozda sam i blesava... u kuhinji je uvek haos, sem nocu jer pred spavanje sredim sudove... vesa imam tonu za peganje uvek ali stoji u korpi pa nije tako strasno, srecom u nasu spavacu sobu niko ne ulazi pa kad nam dodju nenajavljeni gosti sav krs strpam tamo, ormane u tu svrhu ne koristim u njima ionako nema mesta
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 10:33:04
|
|
|
|
big mum
|
Kad moja djeca dobiju inspiraciju
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 10:42:43
|
|
|
|
Buba Mira
|
Kad smo već kod zidova i farbanja... Crko slikomat...
< Poruku je uredio Buba Mira -- 25.11.2014 10:47:04 >
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 10:50:40
|
|
|
|
Buba Mira
|
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 10:50:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ahahaaah ismejah se! Pa sto mora da blista ? ( tesim se, ali bolesna sam od toga) Deca imaju inspiraciju za lom i divljanje ali kada treba da se spakuju igracke e onda im se prispava u sekundi! Ja za sada samo skupljam igracke trenutno mi je lom u stanu jer sam sinoc bila nemocna ali cim mi mala zaspi razletecu se i nema zime!
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 10:57:28
|
|
|
|
Buba Mira
|
Evo ga...
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 11:00:32
|
|
|
|
Buba Mira
|
Ovo je, doduše, kod moje mame u stanu. Moja mama je manijak za čistoću, ali je i manijak za uspomene na unuku. Nina ima svoj zid u svojoj sobi, svaki put kad dodje docrta nešto i taj zid se ne kreči. Ne švrlja nigde, ali zato kad dodje kod babe - atelje u malom.
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 11:02:28
|
|
|
|
Modessty
|
kidam se od smeha!
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 11:14:19
|
|
|
|
Buba Mira
|
Moja mama je preterano pedantna. Preterano. Kod nje se svaki dan moglo jesti s poda. To je meni oduvek smetalo, a najviše kada dodje kod nas u goste, pa se ni ne vidimo ljudski jer ona odmah krene da čisti i riba. Koliko puta se i sporečkamo, jer bi ona generalno ribala sve svaki vikend, pomerala ugaonu, ormare, sve. Takva je. Zato je često slažem da sam oprala zavese baš te nedelje, ali avaj, uvek me provali.
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 11:16:04
|
|
|
|
wivern
|
Pa to mi je zivotni moto, a krpa najbolja prijateljica.
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 12:02:59
|
|
|
|
choopa choops
|
Ne i ne tiče me se! Ja kad bih rintala svaki dan, ne bih imala vremena za ostale stvari kojih ne želim da se odreknem.
< Poruku je uredio choopa choops -- 25.11.2014 12:03:40 >
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 12:10:39
|
|
|
|
soni
|
Jaoo big mum
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 12:27:24
|
|
|
|
Klarita
|
Big Mum, sram te bilo sto deci improvizujes sator, sram te bilo sto susis ves u dnevnoj sobi, a u socijalno cemo da te prijavimo sto je Strahinja izmazan i neoucen dovoljno Buba Miro, meni je to preslatko i tako valja i ja sam u tom fazonu (uspomena i to) a, i moja majka kako udje tako krene da rasciscava, pere sudove, pegla ko zna , mozda i mi budemo takve jednog dana
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 12:32:02
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Klarita a, i moja majka kako udje tako krene da rasciscava, pere sudove, pegla ko zna , mozda i mi budemo takve jednog dana klari,ja mu dodjem ko tvoja majka
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 12:46:43
|
|
|
|
Klarita
|
Pa, izvoli u goste, draga moja
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 12:47:51
|
|
|
|
branki*
|
sad cu ja malo da pospremim,ne brini
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 13:16:42
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Moja mama je preterano pedantna. Preterano. Kod nje se svaki dan moglo jesti s poda. To je meni oduvek smetalo, a najviše kada dodje kod nas u goste, pa se ni ne vidimo ljudski jer ona odmah krene da čisti i riba. Koliko puta se i sporečkamo, jer bi ona generalno ribala sve svaki vikend, pomerala ugaonu, ormare, sve. Takva je. Zato je često slažem da sam oprala zavese baš te nedelje, ali avaj, uvek me provali. E ovakva je i moja mama. Sve isto! Ne volim ni ja kad mi je kuća krš, ali sam se pomirila da ne može biti super sređena sa decom, niti mi takva treba. Nikad nije prljavo, a to što ima razbacanih stvari posvuda, od toga se niko neće razboleti.
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 13:36:29
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Big Mum, sram te bilo sto deci improvizujes sator, sram te bilo sto susis ves u dnevnoj sobi, a u socijalno cemo da te prijavimo sto je Strahinja izmazan i neoucen dovoljno Ne sušim veš ono je nastavak šatora ,malo bolje pogledaj imaš 3.stolicu ona služi kao oslonac A šta kažete na ovo aaaa-ćete me prijavite socijalnom
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 14:01:20
|
|
|
|
choopa choops
|
Odlično!
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 14:08:59
|
|
|
|
Klarita
|
Lele lele lele leeleeeeeeeeee, mm bi se razveo od mene on je alegican i na plastelin moram da mu pokazem tvoje slike...da ne misli da smo cerka nam i ja "najgora deca"
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 14:40:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
evo kunem vam se mozete doci a da se ne slogirate ovu narukvicu samo sutnete onako nogom ako vam smeta, na bojice malko pripazite da se ne okliznete, lopte isto sutnete, poklopac i metalnu kutiju od nes kafe ne gledajte, i tako...standard
|
|
|
|
RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sre... 25.11.2014 15:06:19
|
|
|
|
Peace*
|
Kod nas je ugavnom nered na trpezarijskom stolu, ali tu sam uvela neku staklenu činiju, i sad je taj nered naguran u nju. Iza stola (do radijatora / zida) stoje polegnuti koferi (ne vidi se ). Ono što me izbezumljuje štrik u trpezariji, ali ne znam gde bih drugde sa njim. Ako dolazi neko ko baš ne treba da gleda naše gaće, odguram ga u spavaću i zatvorim vrata. U dnevnoj sobi se ona kutija za novine koristi za "Tu pobacaj, stižu gosti". U spavaćoj sobi ja gomilam pantalone na prozor, a mm na noćni orman. Ne bude to baš hrpa, ali recimo meni tu uvek stoji bar dva para pantalona i mm stoji trenerka. Ono što me od svega najviše nervira je tona jakni u prelaznim vremenskim dobima koje vise u predsoblju.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?