Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 0:11:58
|
|
|
|
Dada81
|
Dijana,Jole,Macaki Verolina,Madre pa vi meni vec cestitale a ja pojma nemam, Hvala drage moje na lepim zeljama. Isla u kupovinu veceras.Test kupljen,videcemo sta ce biti ujutru. Trco,ti bi mogla meni da kazes Joko,draga pratim,navijam Dani,takodjee
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 5:05:27
|
|
|
|
dijana1*
|
Dado navijam da budu i da ovaj put bude sve uredu Ima mesta za sve u prvom. Jole, Veraka, Dani vucevam vas jakooooo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 7:39:13
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Dijana,Jole,Macaki Verolina,Madre pa vi meni vec cestitale a ja pojma nemam, Pa, bem te, zar nisi rekla da ti je pozz test?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 8:03:34
|
|
|
|
Trcosava
|
Dado, pa uhvatila si me nespremnu nisam uspela da dobijem feeling, da se povežem hahahahahha (gora sam od ciganki na vašaru ''''daaj ćero da ti gledam u dlan) p.s. mislim ipak da će biti @Zujka - Urin popodne nije pouzdan, ujutru ga uradi ili betu. Meni su menstruacije pre obe trudnoće bile totalno čudne i oskudne.
< Poruku je uredio Trcosava -- 24.5.2013 8:05:51 >
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 8:23:17
|
|
|
|
J@n@
|
Dani,Dado !Drzim palceve za ! Zujka,beta ce razresiti misteriju! Trco,mozes li, molim te, da bacis pogled na moj dlan?Ima li ?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 8:38:42
|
|
|
|
Dani.kv
|
Ha moji eskimi imaju vezu kod Trce. Pravljeni su u Slo a mama ima vise voli Bohinj od Bleda tako da ce nama da kaze sta je s nama. Salim se zene da nam bude izcekivanje lakse
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 8:40:41
|
|
|
|
J@n@
|
Dani, !Poljubac za tvoje eskimcice,tebe i vidovitu Trcu!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 8:44:20
|
|
|
|
Trcosava
|
JAno, ček' da nam Dunja potvrdi moje sposobnosti
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 8:46:38
|
|
|
|
Trcosava
|
Dani, od srca ti želim
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 8:52:06
|
|
|
|
J@n@
|
Trco, !Dogovoreno!Da li treba neki 'mito' da bi ti se prosirio vidik ?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 8:58:15
|
|
|
|
Dani.kv
|
Pa kad napravimo jedno medjunarodno ispijanje kafe ma bice zurka veka
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 9:08:39
|
|
|
|
Trcosava
|
Molm vas, ja sam ona prava proročica što ne traži pare p.s. zadaviće nas zbog OT
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 9:12:39
|
|
|
|
Modessty
|
lapo ja rekoh tj napisah onomad: Sv Trca ima tu nešto
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 10:20:01
|
|
|
|
17 joka
|
Trco, kraljice prorocanstva sta kazes za mene
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 11:04:02
|
|
|
|
Verolina
|
Amaaaa, je l' Dada trudna il' ne?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 11:09:44
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: Dada81 Dijana,Jole,Macaki Verolina,Madre pa vi meni vec cestitale a ja pojma nemam, Pa, bem te, zar nisi rekla da ti je pozz test? Ko to mene ceka Jesam,ali mi ona druga crta bila previse svetla,rekoh od 99,98 % tacnosti testa ,ja sam ono malo sto nije tacno,da ne lupam sa matematikom tj. nevazeci test. Bem li ga,ima jutros dve crte,al sam nervozna k'o kerce Zelim da smo sve na odgovarajucoj temi,sto dija na rece,imamesta u prvom
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 11:11:57
|
|
|
|
Verolina
|
Aaaaaaaaaaaaaaaa Neka ti sve ide ko po loju I vuci!!!!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 11:12:24
|
|
|
|
Verolina
|
Koji ti je sad dc?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 11:15:03
|
|
|
|
ivaMark
|
Srecno Dado...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 11:16:54
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Dado, pa uhvatila si me nespremnu nisam uspela da dobijem feeling, da se povežem hahahahahha (gora sam od ciganki na vašaru ''''daaj ćero da ti gledam u dlan) p.s. mislim ipak da će biti @Zujka - Urin popodne nije pouzdan, ujutru ga uradi ili betu. Meni su menstruacije pre obe trudnoće bile totalno čudne i oskudne. Ma ima da ti sve busom dolazimo tamo Jos cekamo za Dunju to malo cudo i to je to,eto nas Zelim nam svima ,sto rece Dijana ima mesta u prvom,da smo sve na toj temi,drage moje ,hvala sto ste opet tu.. A,ja u strahu,dva puta zmija ujela pa se i gustera bojim..... Oticu za koji dan po betu,a doktoru necu jos malo,nadam se da nece ni biti potrebe,rano mi.
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 11:23:41
|
|
|
|
Dada81
|
Vuuuuuceem najjace Divne ste za podrsku ,sve! Vero,34 dc sada Ne smem vise na ovu temu za sad,dok ne ispucamo stranicu
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 11:25:10
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Ko to mene ceka Jesam Divno Dado cestitam to su bas lepe novosti
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 12:01:02
|
|
|
|
Olga75
|
Dado , cestitam a to sto si nervozna pa to je znak trudnoce nego Zujka , jesi li radila betu ?
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 12:02:37
|
|
|
|
cockic
|
Dado81 cestitam i ja
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.5.2013 12:45:36
|
|
|
|
iva80
|
Dado81 ŽIVELI!!! Imaš li ikakvih simptoma?!?!??! Da li su neku bolela krsta (kada je ostala trudna)?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
kontracepcijaEmaemiskustva sa ultramatericnim uloskom -sspiralomnouspojevi (
38%)
iskustva (
62%)
Ukupan broj glasova: 26Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!