Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 13.5.2020 21:42:00
|
|
|
|
Anoniman
|
To me tesi sto mogu da zatrudnim, samo da otkrijemo uzrok pa ce sve biti kako treba ☺️ sacekacu malo pa krecem sa analizama.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 13.5.2020 22:09:37
|
|
|
|
Milena18
|
Anonimna, žao mi je što ti se desilo ovo. Drži se. I pridruži nam se i na ostalim temama.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 13.5.2020 22:11:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo sa drugim nikom
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 15.5.2020 16:15:59
|
|
|
|
princezicaaa
|
Cao drage moje. Kako ste? Recite mi da li znaci nesto sto mi je endometrijum 10,71mm, 35 dan ciklusa? Inace je redovan na 29 dan
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 15.5.2020 16:34:41
|
|
|
|
Maslacak15
|
ne ne znaci bas nista samo.po sebi. to je normalna debljina endometrijuma u lutealnoj fazi. zasto ne uradis beta hcg? ako si trudna test ce ti reci... rekla sam ti da ti zltrazvuk nece pomoci u ovoj fazi.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 15.5.2020 16:36:04
|
|
|
|
princezicaaa
|
Rekao mi je doktor da radim BHCG 19-og ako trudnoća postoji, onda se odlaže intervencija
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 16.5.2020 20:43:47
|
|
|
|
Filadendronka
|
Princezice, nema potrebe da cekas toliko da odradis betu. Zapravo meni taj lekar nije bas jasan. 🤔
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 16.5.2020 20:48:30
|
|
|
|
princezicaaa
|
To je zbog ultrazvuka, ne može ništa da se vidi ako je ispod 1000
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 16.5.2020 20:52:46
|
|
|
|
Filadendronka
|
Princezice, nista ja tebe ne kontam, oprosti. Beta pokazuje trudnocu jako rano, a ultrazvuk ti je bitan kasnije da se vidi ima li srcane radnje. Ako ti je beta pozitivna znaci da si trudna. Odradis jos jednom posle dva dana i vidis raste li kako treba i to je to.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 17.5.2020 21:07:09
|
|
|
|
jabudic
|
Princezice, odradi makar test, on ce ti pokazati. Meni je bio debelo pozitivan 29.dana ciklusa
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 17.5.2020 21:09:14
|
|
|
|
Filadendronka
|
Nema nam Princezice, bas mi je cudan taj njen lekar.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 17.5.2020 21:56:57
|
|
|
|
princezicaaa
|
Tu sam, radim betu 19-og. Javljam vam odmah. 🤣
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 17.5.2020 22:11:49
|
|
|
|
branki*
|
Princezice, koliko ti kasni?inače imaš redovne? Ja ne bih izdrzala.morala bih da uradim test.
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 17.5.2020 22:13:57
|
|
|
|
princezicaaa
|
Osam dana mi kasni. Imam redovne, na 29 dana. Pa dobro, deset_ dana može da se izdrži, teško je samo prva dva dana, posle ne.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 17.5.2020 22:29:45
|
|
|
|
emicaa
|
Princezica prebacila sam tu post u temu cekalica
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 17.5.2020 22:31:07
|
|
|
|
princezicaaa
|
Važi, sta god to značilo. 🤣 Recite mi, počele su grudi da mi bridž, kao da gore, tj.peckaju. Da li se nekoj to dešavalo?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 17.5.2020 22:40:48
|
|
|
|
Filadendronka
|
Princezice, samo predji u drugu temu “Cekamo II crtice”. Drzimo palceve svi. IZVORNA PORUKA: princezicaaa Važi, sta god to značilo. 🤣 Recite mi, počele su grudi da mi bridž, kao da gore, tj.peckaju. Da li se nekoj to dešavalo?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 22.5.2020 20:41:14
|
|
|
|
nik1993
|
Da li neko može da mi pomogne da li je test pozitivan?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 22.5.2020 20:55:52
|
|
|
|
Maruska15
|
IZVORNA PORUKA: nik1993 Da li neko može da mi pomogne da li je test pozitivan? Ja bih rekla da je pozitivan test,ali vrlo rana trudnoca. Koji ti je dan nakon ovulacije?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 22.5.2020 20:59:11
|
|
|
|
nik1993
|
Rasplakala si me. Radila sam test za ovulaciju 14 i 15 je pokazao pozitivan. Imala sam odnose ta dva dana i posle toga još jednom. A pokušavam bez trakica vec pola godina i ništa. I treba da dobijem 25. Radila sam danas test ali oko 5 popodne. Hvala ti na odgovoru. Plačem i dalje. 😊
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 22.5.2020 21:02:47
|
|
|
|
Maruska15
|
IZVORNA PORUKA: nik1993 Rasplakala si me. Radila sam test za ovulaciju 14 i 15 je pokazao pozitivan. Imala sam odnose ta dva dana i posle toga još jednom. A pokušavam bez trakica vec pola godina i ništa. I treba da dobijem 25. Radila sam danas test ali oko 5 popodne. Hvala ti na odgovoru. Plačem i dalje. 😊 Bas mi je drago. To su najlepše suze radosnice. Prerano je,verovatno se tek desila implantacija. Ponovi za dva dana test ili u ponedeljak uradi betu iz krvi! Ovakav je meni bio test prosle godine oko 10 dpo.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 22.5.2020 21:08:24
|
|
|
|
nik1993
|
Hvala ti puno. Nego se i ne vidi lepo slika ovde. Kod mene u galeriji se bolje vidi linija. Ali svejedno nešto je baš tanka linija i svetla. Ponoviću opet u ponedeljak. Hvala još jednom ❤
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 22.5.2020 21:10:45
|
|
|
|
Maruska15
|
IZVORNA PORUKA: nik1993 Hvala ti puno. Nego se i ne vidi lepo slika ovde. Kod mene u galeriji se bolje vidi linija. Ali svejedno nešto je baš tanka linija i svetla. Ponoviću opet u ponedeljak. Hvala još jednom ❤ Ako si ocitala u prvih 10 minuta test,onda je ispravno. Ponovi u svakom slucaju pa se javi. 🙂 Sa srecom!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 22.5.2020 21:13:29
|
|
|
|
Maslacak15
|
iskreno ako je tacno to sto kazes da si ovulirala 14-15 maja onda je danas tek 7 dana posle ovulacije. to je prerano za test. jedino ako je ovulacija bila ranije. meni je test neubedljiv iskreno. a mozda je do slik zelim ti da se obradujes i navijam....
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 22.5.2020 21:25:23
|
|
|
|
branki*
|
Zao mi je ako mracim. .Ali, gde ovde vidite pozitivan test? ! Ja ne vidim.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Купање бебе.
пеперутка16
Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?