Minja23 -> RE: Znaci trudnoće III deo (17.2.2014 11:47:56)
|
IZVORNA PORUKA: Minja23 inace...danas mi se desilo da je [sm=hudicek1.gif] dosla,ali prvi put u zivotu jako jako svetle boje...3 puta sam isla do wc-a...prva dva puta (danas) je bilo na ulosku,na trecem ulosku sad sam gledala nema nista...a stomak je polako (tek sad) poceo da me kida...a kad sam prvi put ugledala tu rozikastu krv nisam oset_ila nikakvu bol u stomaku,kao da ne treba da dobijem...uhh...videcu veceras...pa javljam sutra...[sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif] IZVORNA PORUKA: Minja23 uh...stanje ...dosla vesticara [sm=smiley13.gif] e vala prava je vestica na metli...e sad...islo mi je 3 dana(traje mi 6-7) i sinoc stalo (znaci manje od 3 dana)....samo je stalo...[sm=zmeden.gif] necu da se nadam nicemu zato sto je bila obilna ....a danas idem da radim AMH i zakazala sam ASA test na torlaku za 18. [sm=bravo.gif] idemo daljeeee da ispunimo saaaan [sm=smiley1.gif] [sm=duda.gif] Milichice87 kakva je kod tebe situacija? jao drage moje,ja sam i sebi dosadila sa mojim pitanjima ,ali moram sta cu...ovo sam citirala sta sam pisala za januar da bih vam ispricala situaciju od juce na moj 24.dan ciklusa kad sam prokrvarila [sm=zmeden.gif] to se desilo juce oko 10 ujutru i stavim ulozak ,a na ulosku do kraja dana samo belicas_t sekret...stavim jutros opet,nema nista... Prokrvarila sam malo iako treba da dobijem najranije 24. ,dogovorila se sa dr.za hsg,odradila briseve...odnos smo imali 22.dc i ne mogu da pomislim da imp.krvarenje jer se ono javlja kasnije,a namerno nismo imali odnose za vreme plodnih dana da ne bih posle razmisljala sta ako...?Krvarenje je bilo oskudno jedna veca kap na vesu,e sad ne znam koje je boje jer je i ves bio roze boje,ali nije ono bas roze nego malo jace... Iskreno ne ocekujem da je [sm=nosecka.gif],ali mi recite sta biste vi radile na mom mestu... Sutra idemo na torlak da radimo antitela... e da a od simptoma jedno veliko NISTA,ali nista,a nemam ni simptome pred [sm=hudicek1.gif]... e sad sam stvarno zbunjena...ne znam kad mi je dr dezuran,ne znam sta ovo moze biti,da li je to mens.,jer ako jeste moram se javiti da zakazemo ranije hsg... mislila sam da je [sm=hudicek1.gif] i sad cekam da krene ,a ona nece...[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] e zbunjena sam da vise nema ''de e da a ono sto me tek brine,ako sam sluuuucajno (onih 5%) trudna,plasi me sto sam posle ciklusa isla na pregled i nabijali mi ono cudo,jel moze to da steti plodu ako uopste postoji [sm=zmeden.gif]i uzimali mi briseve(za hsg) ...[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|